Skip to content
New Zealand

New Zealand Russel overhemd normale fit lichtblauw bloemenprint

€ 99,95 € 79,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Dit lichtblauwe New Zealand overhemd Russel is een stijlvolle toevoeging aan elke garderobe. Met een normale pasvorm en een button-down boord is dit overhemd zowel comfortabel als trendy. Het geprinte ontwerp geeft het een unieke uitstraling terwijl het linnen en katoen zorgen voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. De lange mouwen en de enkele manchet maken het ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Met een handige borstzak voor kleine essentials is dit overhemd een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Voeg dit gezellige casual New Zealand overhemd toe aan je collectie en maak een statement. Klaar om te kopen en je garderobe te verrijken?

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit gezellige linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00141811
    Naam
    New Zealand Russel overhemd normale fit lichtblauw bloemenprint
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    lichtblauw
    Design
    geprint
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    23CN542-1672