Skip to content
Overhemden

Eton overhemden

Bent u altijd al op zoek geweest naar een mooi overhemd van luxe kwaliteit? Dan kunt u deze zeker vinden in de Eton overhemden collectie. Het bijzondere aan de Eton overhemden is dat deze collectie zeer breed is en geschikt is voor elke klassiek zakelijke man. Schulte Herenmode biedt een uitgebreide collectie Eton overhemden aan in de online shop.

Lees meer over Eton overhemden
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Gelegenheid
Kleur
Boordmaat
Pasvorm
Design
Seizoen
Mouwlengte
Boord
Manchet
Borstzak
Materiaal
Lijn
Prijs
€ 59 - € 270
Korting
246 artikelen
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • 30 dagen op zicht
 • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Eton overhemden online shop & in winkels

Bent u altijd al op zoek geweest naar een mooi overhemd van luxe kwaliteit? Dan kunt u deze zeker vinden in de Eton overhemden collectie. Het bijzondere aan de Eton overhemden is dat deze collectie zeer breed is en geschikt is voor elke klassiek zakelijke man. Schulte Herenmode biedt een uitgebreide collectie Eton overhemdenaan in de online shop.

Design en kenmerken van Eton overhemden

De kwaliteiten en designs van Eton overhemden zijn onderverdeeld in vier Ribbons. Deze zogenoemde Ribbons zijn verbonden aan een bepaald overhemd. Elke kleur Ribbon staat voor een andere gelegenheid.

 • Red Ribbon: overhemden zijn gemaakt voor elke gelegenheid;
 • Black Ribbon: overhemden die gedragen worden tijdens speciale gebeurtenissen. Denk hierbij aan een trouwerij;
 • Green Ribbon: deze overhemden kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden;
 • Diamond Ribbon: overhemden die in samenwerking met een Italiaanse manufacturier tot stand zijn gekomen en echte luxe uitstralen.

De Red Ribbon overhemden zijn het centraal middelpunt van de Eton collectie. Op deze Eton shirts zit een klein detail dat alleen opvalt wanneer u er met een scherp oog naar kijkt. Alleen de Red Ribbon shirts van Eton zijn verkrijgbaar bij Schulte Herenmode.

De meeste overhemden van Eton die verkocht worden via de online shop hebben geen borstzak. De overhemden hebben bijna allemaal een semi wide-spread boord of een wide-spread boord.

De overhemden zijn voornamelijk licht van kleur. Denk hierbij aan de kleuren wit, licht blauw, roze en licht rood. In de meeste shirts zijn lichte lijnen te vinden. Zo kunt u voor een wit overhemd met licht blauwe strepen of ruitjes zeker bij Eton terecht.

Materiaal

Het hoogwaardige Eton overhemd is gemaakt van 100% katoen. Eton maakt hierbij gebruik van de hoogste kwaliteit katoen in de wereld.

Maten en pasvormen

De overhemden zijn verkrijgbaar in de maten Small tot en met Eton grote overhemden maten zoals 3X-Large.

Shirts van Eton hebben de volgende pasvormen:

 • Classic fit: wijd, voor de wat gezette man, grote maten
 • Contemporary fit: normaal, eigentijds
 • Slim fit: super slim fit, zeer slank

De Classic fit is zeer geschikt voor mannen die een wat meer gezet postuur hebben. Voor mannen met een normaal postuur is de Contemporary fit geschikt. De slanken heren zullen gauw kiezen voor de Slim fit. Dit model sluit namelijk mooi aan bij de taille.

Mouwlengtes

U kunt Eton overhemden bestellen in twee verschillende mouwlengtes:

 • Standaard / normale mouwlengte = mouwlengte 5
 • Extra lange mouw= mouwlengte 7

Het Merk Eton

Het Zweedse merk Eton dateert uit het jaar 1928. Het merk is gestart door het echtpaar Pettersson en ontstond in het plaatsje Ganghester in Zweden. Kwaliteit en aandacht voor elk detail staat voorop bij dit hoogwaardige merk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de overhemden in de prijsklassen van 119-149 euro vallen.

Vandaag de dag staan de Eton overhemden nog steeds bekend om de mooie designs en om de stof waarvan de overhemden gemaakt zijn. Alle shirts van Eton zijn bij Schulte Herenmode strijkvrij en binnen het strijkvrije segment behoort een Eton overhemd tot de top. De gebruiksaanwijzing is heel eenvoudig: was het overhemd, laat het drogen en trek het 30 minuten voordat u weg wilt gaan aan. Binnen deze 30 minuten zal het shirt kreukvrij zijn vanwege de lichaamswarmte die u afgeeft.

Eton overhemden bij Schulte Herenmode

In de online shop

Alle Eton overhemden die we in ons assortiment hebben, kunt u vinden in onze webshop. Voor de laagste prijzen kunt u ook in de outlet van de online shop kijken.

In de winkels

De Schulte Herenmode winkels die Eton overhemden verkopen, zijn te vinden in Heemstede, Hillegom en Oegstgeest.

Van dit Zweedse merk hebben wij onderstaande categorieën: