Skip to content

Grote maten kostuums en pakken

Onze winkel in Hillegom is ruim 40 jaar grote maten herenmode specialist. De winkel heeft een uitgebreide collectie grote maten herenmode. Hieronder valt een zeer ruim assortiment kostuums en pakken in grote en extra grote maten, extra brede en extra brede korte maten.

De mogelijkheden die deze collectie kostuums en pakken biedt is enorm: we kunnen iedere man van fors en breed, tot heel fors en breed, van kort tot lang, voorzien van een perfect passend kostuum of pak.

Het kopen van een kostuum met de juiste pasvorm kunt u het beste in de winkel zelf doen. De collectie die u in de webshop ziet is een zeer minimale greep uit de collectie die wij in de winkel(s) aanbieden.

Voor grote maten kostuums en pakken nodigen wij u van harte uit om langs te komen in de winkel aan de Hoofdstraat 106-110 in Hillegom. U wordt geholpen en geadviseerd door deskundige en ervaren medewerkers. Voor maatkostuums of trouwkostuums op maat, vragen wij u vriendelijk telefonisch een afspraak met ons maken, tel. 0252 - 700 270.

LUXE KOSTUUMS

Alle kostuums en pakken uit de collectie in de winkel in Hillegom zijn van een uitstekende pasvorm en luxe kwaliteit. De kostuums en pakken zijn gemaakt door de gerenommeerde Duitse confectiebedrijven Eduard Dressler en Roy Robson. Een mooi pak of kostuum in een grote maat kunt u al kopen vanaf ongeveer €400 tot €800.

Extra pantalon bij een kostuum

Bij een aantal kostuums en pakken uit de collectie van zowel Eduard Dressler als van Roy Robson is het mogelijk een extra pantalon erbij te kopen. Door een extra pantalon te kopen, verlengt u de levensduur van het kostuum of pak.

Vermaakservice

Ondanks de uitstekende pasvormen kan het nodig zijn dat het kostuum dat u wenst en u het beste past, vermaakt moet worden. Wij hebben daarvoor een vermaakservice met een eigen meesterkleermaker. Afhankelijk van wat er moet gebeuren wordt voor het vermaken een vergoeding voor berekend. Onze medewerkers in de winkel informeren u hierover.

Mix & Match webshop & in de winkel - grote maat kostuum met andere maat pantalon dan colbert

Roy Robson, Eduard Dressler en Strellson (Online Only) hebben mix en match programma's, ook in grote maten. Van deze merken hebben we veel pakken en kostuums waarbij de broek en het jasje gewisseld kunnen worden. Kijk hier voor het aanbod grote maten pakken mix & match in de webshop.

  • standaardmaten: t/m maat 64
  • kwartmaten (brede maten): t/m maat 32
  • lengtematen: t/m maat 122

 

EDUARD DRESSLER KOSTUUMS - ook extra groot & extra breed

Het merk Eduard Dressler is specialist op het gebied van pasvorm in kleine én grote maten en is hierin één van de beste. Een kostuum van dit Duitse merk zit bijna alsof het een maatpak is. Het merk is uniek in speciale buikmaten: extra brede maten (kwartmaten) en extra brede korte maten (extra korte kwartmaten). De pakken van Eduard Dressler zijn modieus klassiek.

Maten Eduard Dressler

·         standaardmaten: 44 - 64

·         kwartmaten (brede maten): 23 - 35

·         extra korte kwartmaten (extra brede korte maten ): 23½ - 35½

·         lengtematen: 94 - 122

Mix & Match - Andere maat pantalon dan colbert

Heeft u een pantalon en colbert in een verschillende maat nodig. Bij een aantal kostuums binnen de collectie van Eduard Dressler is dit mogelijk!

Stoffen

De kostuums en pakken van Eduard Dressler zijn gemaakt van luxe Engelse en Italiaanse stoffen in mooie wolkwaliteiten. In de zomer zijn mooie dunne wollen kwaliteiten in de collectie opgenomen en kostuums in lichtere kleuren. Daarnaast bieden wij ook een aantal 4-seizoenspakken, die u het hele jaar door kunt dragen.

Maatkostuums en maatpakken

Heeft u specifieke wensen? Wij bieden ook maatkostuums en maatpakken in grote maten van Eduard Dressler. U kunt kiezen uit een mooie collectie voorgeselecteerde luxe Engelse en Italiaanse stoffen. Ook kunnen wij maatkostuums en maatpakken aanbieden in exclusieve stoffen van Scabal en Dormeuil. U kunt de knopen, voering en uitvoering van het maatpak zelf kiezen. Bijvoorbeeld single-breasted of double-breasted, met vest of met extra pantalon.
De levertijd is 5 - 6 weken.

ROY ROBSON KOSTUUMS - ook extra grote en extra brede maten

Roy Robson is specialist in Mix & Match maten. Bij een groot aantal kostuums kunt een een andere maat colbert nemen dan pantalon kopen. Roy Robson is een Duits kwaliteitsmerk dat uitsluitend met hoogwaardige stoffen werkt. De pasvorm van de kostuums en pakken is goed, net al de prijs-kwaliteit verhouding.

Binnen de collectie van Roy Robson zijn kostuums opgenomen die net even anders zijn. Bijvoorbeeld door een leuke voering, of contrastknoopsgat of contraststiksel.

·         standaardmaten: 42 - 64

·         kwartmaten (brede maten): 24 - 32

·         lengtematen: 94 - 122

Stoffen

De stoffen waarvan de Roy Robson pakken zijn gemaakt zijn voornamelijk van gerenommeeerde Italiaanse wevers. In de collectie zijn ook 'all seasons' kostuums opgenomen, die zowel in de zomer als in de winter gedragen kunnen worden.