Skip to content

Maatpakken en maatcolberts

De medewerkers van Schulte Herenmode verkopen al jaren lang met veel plezier maatwerk kleding. Dit maatwerk kan een kostuum of colbert zijn maar ook een overhemd of pantalon. Bij de kostuums en colberts onderscheiden we twee maatwerkleveranciers.

Eduard Dressler maatwerk

Eduard Dressler levert een zeer uitgebeid programma voor maatwerk kleding. Alle mogelijke wensen op maatwerkgebied kunnen hier gemaakt worden. De kwaliteit van Eduard Dressler maatwerk is ongeëvenaard. Prijzen vanaf € 699.

Eduard Dressler gebruikt voor zijn maatpakken en -colberts kwaliteitstoffen bekende Engelse-, Italiaanse- en overige internationale wevers, waaronder de collectie Scabal- en Dormeuil-stoffen.

Portofino maatwerk

Portofino levert een eigentijds modieus programma voor maatcolberts en maatkostuums. De maatpakken bestaan uit een wijde, normale en slim fit lijn. Deze lijnen worden op het lichaam van de consument aangepast en zo ontstaan een 'made to measure' kostuum of colbert. Prijzen vanaf €499 euro.

Opmeten en design maatpakken en -colberts

Het kostuum of colbert wordt met de hand vakkundig met de hand opgemeten en geheel vervaardigd naar uw specificaties. Wij bespreken ook samen met u het model: single breasted of double breasted, met vest en/of met extra pantalon. Daarbij zoeken wij samen met u naar de bijpassende knopen en voeringstof.