Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Business collectie

Eduard Dressler kostuums en colberts

Eduard Dressler is een fabrikant van kostuums en colberts van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit. De pasvorm van Eduard Dressler is ongekend mooi en elegant. Deze kostuums zijn stijlvol klassiek en van een bijzonder nivo. Duitse perfectie.

Het assortiment van Dressler is bij Schulte Herenmode zeer uitgebreid. Met name in de filialen Hillegom en Heemstede kunt u daar zeer goed voor terecht.

Dressler voert samen met Schulte een zeer uitgebreid maatwerkprogramma. Zo kunnen ook de meest gecompliceerde wensen uitgevoerd worden. Filiaal Hillegom is de specialist op dit gebied. Schulte in Hillegom heeft een Meesterkleermaker in huis om, waar nodig, te assisteren om zo een perfect maatkostuum te krijgen.

Roy Robson elegante business kostuums

De stijl van Roy Robson is een authentieke stijl. Hij benadrukt de persoonlijkheid van de drager en zorgt voor een natuurlijke nonchalance. Business kleding die de juiste uitstraling garanderen. Roy Robson is altijd in beweging. Colberts en kostuums van Roy Robson mogen gezien worden.

U kunt Roy Robson colberts ook online kopen, in onze webshop.

Arrow, John Miller en Eterna business shirts

De business-shirt-collectie van Schulte Herenmode is opgebouwd uit de strijkvrije collectie van Eterna. Alle hemden zijn super easy care / strijvrij. Eterna is het mooiste strijkvrije hemd dat u kunt kopen.

John Miller heeft een leuk Italiaans gevoel aan zijn overhemden meegegeven. Contrasten aan de binnenkant van de kraag of op de knooplijst van het overhemd.

Arrow zorgt voor de eigentijdse zakenman. Business overhemden die zakelijk en toch ook zeer eigentijds zijn. Een klassiek Amerikaanse collectie.

Arrow, John Miller, Eterna overhemden en andere merken business shirts kunt u ook online bestellen in onze webshop.