Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Trouwkostuums - ook grote maten of op maat gemaakt

Als bruidegom wilt u natuurlijk het pak van uw leven. Een kwaliteitskostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra u het aantrekt, voelt u zich thuis in uw trouwkostuum. Schulte verkoopt in al haar vestigingen trouwpakken aan de man die na de bruiloft het kostuum ook nog wil dragen. Accessoires, zoals een gilet, das en pochet, maken de bruidegom compleet. Heeft u een mooi kostuum uitgekozen, maar moet deze worden vermaakt? Wij bieden u een vermaakservice van één dag tot een week. Afhankelijk van wat er moet worden vermaakt, kunnen we een vergoeding vragen. 

Trouwkostuum op maat

Maatwerk wordt veel gekozen als trouwkostuum. Leuke details zoals de trouwdatum in de binnenzijde gebroduurd of "Just married" onder de kraag van het colbert geborduurd. Het zijn maar enkele details die bruidegommen over de streep kunnen trekken om een maatpak aan te schaffen voor de mooiste dag van hun leven. In onze winkel in Hillegom kunt u uw trouwkostuum geheel naar uw eigen wensen en specificaties samenstellen. Het kostuum wordt vakkundig met de hand opgemeten. De samenstelling van het trouwpak wordt samen met u besproken.

Het maken van het trouwkostuum op maat duurt ongeveer 4-6 weken.
Om u met zekerheid de uiterste zorg te kunnen bieden en te adviseren, kunt u het beste een afspraak met ons maken. Neemt u hiervoor contact op met de vestiging in Hillegom, tel 0252 - 700 270.