Skip to content
HEREN MERK T-SHIRTS

T-shirts grote maten

Bezoek ook onze grote maten speciaal zaak in Hillegom Hoofdstraat 106 - 110. Grote maten T-shirts voor heren zitten lekker ruim en hebben een goede pasvorm. Ze zijn er van de verschillende mooie merken, in alle populaire kleuren en natuurlijk in katoen en andere materialen. Dat maakt het een hoogwaardige keuze, beschikbaar in grote maten die u passen. Bestel het T-shirt in een grote maat online of kom naar een van onze winkels.

Lees meer over grote maten t-shirts
grote maten t-shirts
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Merk
Kleur
Extra grote maat
Pasvorm
Design
Seizoen
Model
Borstzak
Materiaal
Prijs
€ 12 - € 209
Korting
188 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Grote maten T-shirts heren

Grote maten T-shirts voor heren zitten lekker ruim en hebben een goede pasvorm. Ze zijn er van de verschillende mooie merken, in alle populaire kleuren en natuurlijk in katoen en andere materialen. Dat maakt het een hoogwaardige keuze, beschikbaar in grote maten die u passen. Bestel het T-shirt in een grote maat online of kom naar een van onze winkels.

Fijne T-shirts in katoen

Het T-shirt in grote maten voor heren is er bijvoorbeeld in 3XL en 4XL. Kies uit de verschillende items in katoen en andere mooie materialen, voor een shirt van de beste kwaliteit. Het katoen werkt temperatuur-regulerend en is goed geschikt voor allerlei omstandigheden en de diverse seizoenen.

T-shirts in grote maten

Bestel onze T-shirts in grote maten, van de diverse populaire merken. Dankzij maten tot 3XL en 4XL of zelfs nog meer weet u zeker dat het shirt goed past. Ondertussen hebben de grote maten heren T-shirts natuurlijk een goede pasvorm, voor een stijlvolle keuze.

Grote maten T-shirts voor heren kopen

U kunt het 4XL T-shirt online bestellen of daarvoor naar onze winkels komen. Ook de andere grote maten T-shirts heren hebben we online en bij ons in de winkels op voorraad. Dus bestel direct, dan gaan we ermee aan de slag. Of bezoek onze winkels, waar onze medewerkers graag uitgebreid de tijd voor u nemen.