Skip to content
Basics

Stropdassen

Een stijlvolle stropdas maakt een klassieke outfit compleet. Bij een meer casual outfit is de stropdas een hip statement. Tegenwoordig zijn er vele verschillende variaties op de traditionele zijde stropdas, variërend van gehaakt tot gebreid. In de stropdassen online shop kunt u terecht voor een groot assortiment stropdassen van de beste en meest gerenommeerde merken. Onze collecties in de webshop en in de winkels bestaan uit de mooiste en meest stijlvolle dassen. U kunt in onze online webwinkel uw das bestellen uit een assortiment van ruim 200 verschillende uitvoeringen. Gedurende het hele jaar heeft u een zeer ruime keuze.

Lees meer over stropdassen
Stropdassen
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Merk
Kleur
Design
Seizoen
Prijs
€ 17 - € 60
Korting
119 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Stropdassen online shop & winkels

Een stijlvolle stropdas maakt een klassieke outfit compleet. Bij een meer casual outfit is de stropdas een hip statement. Tegenwoordig zijn er vele verschillende variaties op de traditionele zijde stropdas, variërend van gehaakt tot gebreid. In de stropdassen online shop kunt u terecht voor een groot assortiment stropdassen van de beste en meest gerenommeerde merken. Onze collecties in de webshop en in de winkels bestaan uit de mooiste en meest stijlvolle dassen. U kunt in onze online webwinkel uw das bestellen uit een assortiment van ruim 200 verschillende uitvoeringen. Ook kunt u bij ons een mooie stropdas kopen voor bij uw trouwpak. Gedurende het hele jaar heeft u een zeer ruime keuze.

MERKEN

U kunt stropdassen van de volgende merken online bestellen:

Alle bovenstaande merken bieden mooie hoogkwalitatieve stropdassen in verschillende smaakvolle dessins. Ieder merk kent wel zijn eigen signatuur.
De collectie van Hemley onderscheidt zich door diepe en heldere kleuren, maar ook door het gebruik van unieke motieven en patronen.
Stropdassen van Michaelis worden gekenmerkt door een vrij ingetogen en een meer zakelijke uitstraling. Niettemin zijn is de collectie van dit merk bijzonder stijlvol. Voor Michaelis dient de klassieke zijden Italiaanse stropdas ter inspiratie.
De stropdassen van Profuomo zijn wat modieuzer en vaak wat vooruitstrevender qua design.
Tommy Hilfiger stropdassen zijn zowel klassiek als hedendaags, met afwisselend een felle print. De dassen van deze twee laatste merken zijn doorgaans wat smaller en hebben daardoor een jonge en vlotte uitstraling.
Als laatste kunt u kiezen voor de dassen van Umano; Italiaans ontwerp met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Ook voor dit merkt geldt overigens dat alleen de beste materialen worden toegepast.

SOORTEN

Een stropdas is van oudsher een statussymbool, waarbij aanzien en macht de boventoon voerden. Tegenwoordig is de das een gebruikelijk accessoire, en komt het regelmatig voor dat de man bij zijn pak een stropdas draagt. Het spectrum is aanzienlijk uitgebreid en zijn ook gehaakte en gebreide stropdassen verkrijgbaar. Deze gebreide en gehaakte dassen zijn iets jeugdiger, zijn frivoler en ogen informeler, en geven een modieuze touch aan uw outfit.

MATERIAAL

De klassieke dassen met een zwaard (de brede punt die vooraan hangt wanneer de das geknoopt is) zijn meestal vervaardigd uit verfijnde 100% zijden doeken. Soms kan het voorkomen dat er ook katoen in verweven is, dat is afhankelijk van het type stropdas en het merk. De gehaakte dassen zijn net als de dassen met zwaard ook vervaardigd uit 100% zijden garen. De gebreide exemplaren zijn gemaakt van 100% wolgarens. Het veelvuldig gebruik van zijde voor de productie van stropdassen is te verklaren door de unieke zachte glans die inherent is aan deze stof. Het aanbod in de online webshop van Schulte Herenmode bestaat uitsluitend uit dassen gemaakt van de meest luxueuze en natuurlijke materialen.

DESSINS

U kunt bij Schulte Herenmode online stropdassen bestellen met de volgende dessins:

  • Effen
  • Geruit
  • Gestreept
  • Print
  • Structuur

Een print betreft over het algemeen een paisley print, polkadot print of een bloem motief. Structuur dassen zijn de gehaakte en gebreide stropdassen.

In de webshop en winkels

Kijkt u voor het huidige aanbod dassen in de stropdassen online shop van Schulte Herenmode. In de winkels zijn ook mooie collecties dassen uitgestald. Kom gerust langs, en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers.