Skip to content

Hiltl broeken

"We willen nooit de grootste zijn, alleen de aller beste."

Lees meer over Hiltl broeken
CATEGORIEËN
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Maat
Jeans maat
Kwartmaat
Extra korte kwartmaat
Lengtemaat
Pasvorm
Seizoen
Model
Omslag
Materiaal
Prijs
€ 49 - € 310
Korting
99 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Hiltl broeken: kwalitatief uitstekende pantalons!

"We willen nooit de grootste zijn, alleen de aller beste."

Deze leus, die terug gaat naar Fritz Hiltl, is altijd al het motto geweest bij de firma Hiltl. Al vanaf 1955. Deze drijfveer heeft er voor gezorgd dat de broeken van Hiltl kwalitatief zeer hoogwaardig zijn. Klanten van Hiltl pantalons kunnen er vanuit gaan dat elke Hiltl broek van een 'made-to-measure' kwaliteit is, met een perfecte fit en afwerking.

Hiltl pantalons collectie

Een bekend schrijver zij eens: "Buying quality is the best way to invest money."

Deze uitspraak benadert de aanpak van Hiltl en motiveert en inspireert Hiltl. Het resultaat is ieder seizoen een nieuwe collectie die de vorige altijd weer moet overtreffen. Zowel kwalitatief als ook de uitstraling van de pantalons.

De collectie van Hiltl combineert op een speelse manier Britse traditionele kleermakersstyle met het gebruik van innovatieve materialen. De broeken zijn beroemd om de pasvorm.De collectie wordt gekroond door een unieke corduroy kwaliteit "Supima Cotton" die speciaal voor Hiltl ontwikkeld is. Ook wij hebben daarnaast de mooiste kwaliteit kantoenen en wollen broeken van dit modemerk.

 

Hiltl online of in de winkel kopen

U kunt Hiltl broeken in onze webshop bestellen. In de online shop kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie pantalons. Komt u liever even passen. Dat kan in de Schulte Herenmode winkels in Heemstede, Hillegom, Oegstgeest en Noordwijk