Skip to content

Meyer Diego broeken

Als u op zoek bent naar de perfecte broek bent u bij Meyer voor een Meyer Diego aan het juiste adres. Het klassieke herenmode merk stopt vooral veel tijd en energie in stijlvolle maar comfortabele broeken. Het merk heeft zijn populariteit dan ook te danken aan al die goede pasvormen. De Meyer Diego is daar een goed voorbeeld van. Een broek met een wijdere pasvorm die elke man staat. Mannen die voor dit model kiezen, blijven deze keer op keer bestellen. Dit rechtere model van Meyer heeft een voedwijdte van 40 cm bij confectie maat 50. Heeft u zwaardere kuiten? Dan is dit model perfect voor u. Dankzij de ruime pasvorm zal de broek mooi in model blijven zitten, en blijft de broek niet op uw kuiten hangen. U kunt in onze webshop de broek in veel verschillende kleuren bestellen. Naast klassieke kleuren als donkerblauw, zwart en beige zijn er in de seizoencollectie altijd leuke frisse kleuren te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een Meyer Diego broek in zomers geel en groen tinten of bordeaux kleuren in het najaar.

Lees meer over Meyer Diego broeken
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Maat
Kwartmaat
Lengtemaat
Materiaal
Prijs
€ 54 - € 140
Korting
11 artikelen

Een Meyer Diego broek met comfort en stijl

Als u op zoek bent naar de perfecte broek bent u bij Meyer voor een Meyer Diego aan het juiste adres. Het klassieke herenmode merk stopt vooral veel tijd en energie in stijlvolle maar comfortabele broeken. Het merk heeft zijn populariteit dan ook te danken aan al die goede pasvormen. De Meyer Diego, Meyer Bonn en Meyer Dublin zijn hier goede voorbeelden van. Een broek met een wijdere pasvorm die elke man staat. Mannen die voor dit model kiezen, blijven deze keer op keer bestellen. Dit rechtere model van Meyer heeft een voedwijdte van 40 cm bij confectie maat 50. Heeft u zwaardere kuiten? Dan is dit model perfect voor u. Dankzij de ruime pasvorm zal de broek mooi in model blijven zitten, en blijft de broek niet op uw kuiten hangen. U kunt in onze webshop de broek in veel verschillende kleuren bestellen. Naast klassieke kleuren als donkerblauw, zwart en beige zijn er in de seizoencollectie altijd leuke frisse kleuren te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een Meyer Diego broek in zomers geel en groen tinten of bordeaux kleuren in het najaar.

De Meyer Diego broek voor elke gelegenheid

Een Meyer Diego broek zal u niet teleurstellen op gebied van pasvorm en comfort. Maar ook zeker niet in stijl. De broek met de rechte pijpen kunt u veelal combineren. De Meyer Diego en Meyer Dubai is prefect te combineren met een overhemd en colbert voor een zakelijke uitstraling. Deze chino's zijn uitermate geschikt voor elke gelegenheid. Als u de broek combineert met een open overhemd of een polo, krijgt u een casual en sportieve look. De Diego of Meyer Roma zijn een van de weinige modellen van Meyer die een 5-pocket look heeft. De meeste modellen zijn voorzien van steekzakken. Ondanks de vijf zakken voorin heeft de broek op de achterzijde paspelzakken. Ook leuk: in de linkerzak van deze Meyer Diego zit nog een verborgen zak met een ritsje. Deze kunt u uitstekend gebruiken voor cash of bankpassen.