Skip to content

New Zealand

New Zealand casual overhemd Hutt normale fit blauw gestreept linnen

€ 71,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Dit blauw geprinte overhemd van New Zealand straalt casual elegantie uit en is perfect voor elke gelegenheid. Het Hutt-model heeft een normale pasvorm en is vervaardigd uit een hoogwaardige mix van 55% linnen en 45% katoen wat zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Het gestreepte patroon en de button-down boord geven het overhemd een unieke touch. Met zijn lange mouwen en enkele manchet is dit overhemd een veelzijdige aanvulling op elke garderobe. Het overhemd is bovendien voorzien van een handige borstzak. Voeg dit New Zealand overhemd vandaag nog toe aan je collectie voor een verfijnde casual look.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit heerlijke linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00140459
    Naam
    New Zealand casual overhemd Hutt normale fit blauw gestreept linnen
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    blauw
    Design
    gestreept
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    99XN519-1670