Skip to content
Pyjama's

Pyjama grote maten heren

De pyjama in grote maten voor heren is misschien wel de lekkerste keuze om in te slapen. Het zit lekker comfortabel, past perfect én is gemaakt van een fijne stof.

Lees meer over pyjama's grote maten
Grote maten herenmode - grote maten pyjama
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Extra grote maat
Design
Seizoen
Prijs
€ 29 - € 85
Korting
30 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Pyjama grote maten heren

De pyjama in grote maten voor heren is misschien wel de lekkerste keuze om in te slapen. Het zit lekker comfortabel, past perfect én is gemaakt van een fijne stof. Ontdek de verschillende modellen van de mooie merken bij ons in de collectie. Bestel bijvoorbeeld een flanellen pyjama voor heren in grote maten of vergelijk ook de andere beschikbare materialen.

In grote maten: tot 7XL

Een grote maten pyjama bestelt u eenvoudig online, tot wel 7XL. En zoekt u naar een heren pyjama in 3Xl, 4XL, 5XL of 6XL? Dat is precies waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Wij laten u online en bij ons in de winkel graag zien waar u allemaal uit kunt kiezen.

En zoekt u de pyjama in grote maten voor heren in een specifieke stof of bijvoorbeeld met strepen? Vergelijk de items in flanel met katoen en andere materialen. En bekijk de horizontale en verticale strepen, net als de andere modellen die er beschikbaar zijn.

Mooie merken pyjama’s

Dankzij de mooie merken bij ons in de collectie kiest u met een pyjama in grote maten bovendien altijd voor de beste kwaliteit. Het gaat om de items van Pastunette en Schiesser. Dat zijn merken die weten dat een pyjama lekker comfortabel moet zitten, aangenaam zacht moet zijn en toch geweldig moet passen.

Pyjama grote maten heren kopen

Wilt u een pyjama in grote maten voor heren kopen? Dat kan eenvoudig online, vaak direct bij ons uit de eigen voorraad. Of kom naar onze winkels. Dan helpen onze medewerkers u graag.