Skip to content
Badjassen Heren - uitgebreide collectie luxe badjassen heren

Badjas grote maten

Een badjas in grote maten zit heerlijk comfortabel, past perfect én is bovendien een mooie keuze. Dus zoekt u naar badstof van de beste kwaliteit, in blauw of een andere kleur?

Lees meer over badjassen grote maten
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Design
Prijs
€ 139 - € 150
5 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Badjas grote maten

Een badjas in grote maten zit heerlijk comfortabel, past perfect én is bovendien een mooie keuze. Dus zoekt u naar badstof van de beste kwaliteit, in blauw of een andere kleur? Dat is waar we sterk in zijn en wat u eenvoudig online kunt bestellen. Of in de winkel kunt komen, waar onze medewerkers natuurlijk voor u klaar staan.

Badjas in blauw of grijs

Bestel uw badjas in blauw, in donkerblauw of in grijs. En zoekt u naar ruitjes, strepen en lijnen of een effen model? Welke badjas u ook zoekt, dankzij de grote maten en de fijne pasvorm maakt u bij ons eenvoudig de juiste keuze.

Tot 4XL: in grote maten

Bestel een badjas voor heren in grote maten tot maar liefst 4XL. Kies uit de modellen in 3XL en in 4XL, vanzelfsprekend met een fijne pasvorm. Ontdek de fijne materialen van een badstof badjas in een grote maat of ga voor een andere badjas in de grote maten.

Badjas grote maten kopen

Wilt u een badjas in grote maten kopen voor heren? Dat kan eenvoudig online, vaak hebben we de items zelfs op voorraad. Of kom naar onze winkel, dan helpen we u daar graag mee.