Skip to content
Singlets

Singlets grote maten

De grote maat heren singlets zijn er tot 8XL, dus passen altijd. Ontdek de verschillende items, natuurlijk in wit en ook in andere kleuren. En vergelijk de verschillende mooie merken, waarmee u bij ons altijd kiest voor de hoogste kwaliteit. Bestel de items eenvoudig online, direct bij ons uit de eigen voorraad

Lees meer over singlets grote maten
Grote maten herenmode - singlets grote maten
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Merk
Kleur
Extra grote maat
Prijs
€ 17 - € 40
10 artikelen

Grote maat heren singlets

De grote maat heren singlets zijn er tot 8XL, dus passen altijd. Ontdek de verschillende items, natuurlijk in wit en ook in andere kleuren. En vergelijk de verschillende mooie merken, waarmee u bij ons altijd kiest voor de hoogste kwaliteit. Bestel de items eenvoudig online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Of kom naar onze winkels, waar onze medewerkers u graag meer vertellen over de verschillende items.

Van de mooiste merken

Een singlet voor heren in 3XL, in 4XL of in de andere grote maten is er natuurlijk van de mooiste merken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Kapart en om Novial. En draagt u normaal gesproken de singlets van bijvoorbeeld Schiesser? Ook die kunt u eenvoudig online bestellen of bij ons in de winkel komen kopen.

Extra grote maten tot 8XL

Dankzij de extra grote maten tot maar liefst 8XL vindt u bij ons altijd de maat en de pasvorm die u past. Dus zoekt u naar items in maat 9, 10, 12 of 14? Dat staat voor een heren singlet in 3XL, 4XL 6XL en zelfs 8XL. Op die manier vindt u precies het item dat u zoekt, voor een singlet die u onder uw kleding draagt of die op de warme dagen goed van pas komt.

Grote maat heren singlet kopen

Een grote maat heren singlet kopen is heel eenvoudig: dat kan online én bij ons in de winkels. Bestel online, dan gaan we er meteen mee aan de slag. Of komt bij ons langs, dan helpen onze medewerkers u verder.