Skip to content

Profuomo

Profuomo casual overhemd overshirt beige knopen effen wol

€ 132,97
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met dit Profuomo Overshirt Herringbone Beige. Dit slim fit overshirt gemaakt van hoogwaardige wol biedt een modieuze en casual uitstraling die perfect past bij elke garderobe. De effen beige kleur is veelzijdig en tijdloos terwijl de dubbele borstzak een praktisch en stijlvol detail toevoegt. Met zijn lange mouwen is dit overshirt ideaal voor de koudere maanden. Profuomo staat bekend om zijn kwaliteit en dit overshirt is daar geen uitzondering op. Voeg dit unieke item toe aan je collectie en straal stijl en verfijning uit. Maak je outfit compleet en koop nu dit Profuomo Overshirt Herringbone Beige.

    Dit Profuomo vest van wol heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur beige uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met .

    Herenvesten van Profuomo verbinden de uitgangspunten van gestileerd, klassiek en modern. De vesten van dit merk zijn gemaakt met de focus op Italiaans design en zijn van goede kwaliteit. Vaak worden de vesten gemaakt van wol, katoen of merinowol. Door de aandacht voor details en de evenwichtige design zijn de vesten ideaal voor de zelfbewuste man.

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00135334
    Naam
    Profuomo casual overhemd overshirt beige knopen effen wol
    Lijn
    Profuomo
    Kleur
    beige
    Design
    effen
    Materiaal
    wol
    Samenstelling
    100% wol
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    winter
    Borstzak
    dubbele borstzak
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PPTF30015A