Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Grote maat colbert? Grote maten colberts in de online shop & in de winkel (in Hillegom)

Voor grote maten colberts en kostuums voor mannen met een forser stevig postuur is onze winkel in Hillegom een uitkomst. Schulte Herenmode in Hillegom is al 40 jaar specialist in grote maten herenkleding. De collectie colberts is met zorg samengesteld van goede tot uitstekende kwaliteit en met een prima prijs/kwaliteitverhouding. De modellen lopen uiteen van eigentijds klassiek tot modieus hip. Colberts hebben wij in de volgende maten

  • standaardmaten 44 tot en met 68
  • kwartmaten 23 tot en met 36
  • (extra) korte kwartmaten 24½ tot en met 34½
  • (extra) lange lengtematen tot en met 122

Grote maat colbert online kopen

In de online shop kunt u natuurlijk gemakkelijk op de bank een colbert in een grote maat bestellen. Hierbij willen wij er u graag op wijzen dat (nog) niet alle merken colberts die wij in grote maten verkopen in de webshop staan. Het werkelijke assortiment is uitgebreider. Daarnaast kan het lastig zijn om de juiste maat en pasvorm voor uzelf vast te stellen.

Als u uw maat en pasvorm weet, kunt u het menu links op de pagina gebruiken om te filteren op onder andere merk, maat, pasvorm, kleur en materiaal. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en verzending binnen Nederland is gratis. Uw colbert wordt binnen enkele werkdagen bij u bezorgd.

Grote maten colberts in de winkel

Voor elke man met een maatje meer, kort of lang van lengte, hebben we een zeer ruime keus colberts in grotere maten in de winkel in Hillegom. Wij nodigen u van harte uit om een langs te komen in de winkel en kennis te maken met ons uitgebreide assortiment grote maten herenmode. Uiteraard wordt u geadviseerd door ervaren deskundige medewerkers.

Maatcolberts- ook in (extra) grote maten

Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunnen wij u uitstekend helpen. Van Eduard Dressler en Portofino hebben wij uitgebreide maatwerk programma's met de mooiste stoffen, voeringen en knopen. Qua model en uitvoering zijn er een scala aan mogelijkheden. Samen met u kunnen we een 'made to measure' maatcolbert, maatpak of trouwkostuum samenstellen dat geheel naar uw tevredenheid is. De maten worden we vakkundig met de hand opgemeten, zodat het colbert op zijn mooist zit. Binnen 4-6 weken is uw maatcolbert of -kostuum klaar. Wilt u meer informatie over wanneer u het beste kunt langskomen of de prijzen? Neemt u dan gerust contact op met de winkel in Hillegom, tel. 0252 700 270.

Extra winkelservice

Als u een grote maat colbert in de winkel koopt is het mogelijk dat deze moet worden vermaakt. Voor artikelen die in de winkel worden gekocht bieden wij een vermaakservice (van één dag tot een week). Onze meesterkleermaker vermaakt uw colbert tot een perfect zittend jasje. Afhankelijk van wat er moet gebeuren, kan hiervoor een vergoeding worden berekend. Onze medewerkers in de winkel kunnen u hierover meer informeren

Merken in de winkel in Hillegom

Ruime collectie grote maten herencolberts in de winkel in Hillegom:

Digel - t/m confectiemaat 64, kwartmaat 34 en lengtemaat 118

Eduard Dressler - t/m: confectiemaat 64, kwartmaat 35, extra korte kwartmaat 34½ en lengtemaat 114

Roy Robson - t/m confectiemaat 64, kwartmaat 32, extra korte kwartmaat 27½ en lengtemaat 118

Portofino - t/m confectiemaat 68, kwartmaat 36 en lengtemaat 118

Pierre Cardin - t/m confectiemaat 60, kwartmaat 30 en lengtemaat 118

Meer merken in de webshop

Voor andere merken colberts in grote maten tot en met 60 en kwartmaten tot en met 30 kunt u terecht in de webshop. Graag willen wij u er graag op wijzen dat een een aantal van de aangeboden colberts van andere merken een getailleerde of een slim fit pasvorm. Onderstaande merken hebben colberts is in de collectie met een normale of wijde pasvorm:

Camel Active - t/m confectiemaat 68 en lengtemaat 122

Carl Gross - t/m confectiemaat 56, kwartmaat 32 en lengtemaat 122

Hugo Boss - t/m confectiemaat 56, kwartmaat 32 en lengtemaat 110

Jackett & Sons - t/m confectiemaat 60, en lengtemaat 114

Magee - t/m confectiemaat 56

State of Art - t/m maat 4XL

Tommy Hilfiger - t/m confectiemaat 56, en lengtemaat 110

Vanguard - t/m maat 3XL