Skip to content

Falke sokken

Falke sokken en kniekousen zijn al sinds jaar en dag een begrip in de modewereld. Goed zittende sokken maken een outfit af. Falke sokken en kniekousen zijn van luxe kwaliteit en zijn degelijk afgewerkt. Door het gebruik van stevige kwaliteiten katoen en wol kennen ze een lange levensduur.

Lees meer over Falke
CATEGORIEËN
0 artikelen
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • 30 dagen op zicht
 • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Falke sokken online shop en winkels


Falke sokken en kniekousen zijn al sinds jaar en dag een begrip in de modewereld. Goed zittende sokken maken een outfit af. Falke sokken en kniekousen zijn van luxe kwaliteit en zijn degelijk afgewerkt. Door het gebruik van stevige kwaliteiten katoen en wol kennen ze een lange levensduur.

Wilt u Falke sokken online bestellen? Schulte Herenmode biedt verschillende lijnen aan in het online assortiment en in de winkels:

 • Falke Airport (sokken en kniekousen)
 • Falke Airport Plus
 • Falke Sensitve Berlin
 • Falke Tiago
 • Falke Family
 • Falke Shorty
 • Falke Run
 • Falke Ski SK1 en SK2
 • Falke Cosyshoe (antislipsokken)
 • Falke Homepads (sloffen)

De lijnen - Voor elke voet een passende sok

Falke Airport

Falke Airport is de bekendste en meest all-round lijn van Falke sokken. Eenvoudige modellen sokken in uni kleuren vervaardigd uit een wol-/katoenmix voor optimale ventilatie. Naast de standaard lengte zijn Falke Airport sokken ook verkrijgbaar in ‘over-the-knee’ lengte kniekousen.

Falke Airport Plus

De Airport Plus sokken zijn afgewerkt met een badstof zool voor optimaal vochttransport en lange levensduur. De sokken hebben een hogere boord waardoor de sok minder snel afzakt.

Sensitive Berlin

Naadloze ergonomische gevormde sokken met verstevigingen bij hiel en teen. Voelen fijn en warm aan door het gebruik van katoen (binnenzijde) en wol (buitenzijde).

Falke Tiago

Falke Tiago is de business sok van Falke. De Falke Tiago sokken zijn vervaardigd uit de fijnste Fil d’Ecosse kwaliteiten katoen en zijn daardoor goed luchtdoorlatend. De sokken hebben een perfecte pasvorm door het gebruik van elastaan en zijn verkrijgbaar in vele frisse kleurvariaties.

Falke Family

Falke Family sokken zijn de tweede typen all-round sokken van Falke. De Falke Family sok wordt vooral casual gedragen en is vervaardigd uit zachte kwaliteiten katoen. Het hoge katoengehalte en de pasvorm van de sok zorgen voor een optimaal draagcomfort.

Sportsokken

Schulte Herenmode biedt naast deze standaardmodellen ook Falke Run en Falke Skisokken aan. Falke Run sokken zijn geschikt voor uitoefening running sporten. Falke skikousen. Deze sokken zijn speciaal ontwikkeld voor de wintersporten zoals skiën of snowboarden, en bieden en ergonomisch ondersteunende pasvorm.

Antislipsokken en sloffen

Voor het thuisgebruik biedt Falke ook de Homepads antislipsokken en Cosyshoe sloffen aan. Beiden zijn warm door gebruik van wol, hebben antslipzolen en verstevigende banden rond de enkels.

Geschiedenis van Falke in het kort

Falke is in 1895 opgericht in Schmallenberg door Franz Falke. In 1939 koopt Franz Falke Jr. een concurrerend wol bedrijf over waar hij de fijne kneepjes van het vak van dat bedrijf leert. Door de bekendheid dat het overgenomen bedrijf al had verworven, was dit een goede stap tot het verwerven van meer bekendheid. Dit bleek een goede zet, want niet lang hierna werd het de grootste sokkenleverancier van Duitsland.

In 1951 komen de zoons van Franz Falke jr. aan het roer van het familiebedrijf en zij richtten zich op de expansie naar het buitenland. Om meer bekendheid te creëren gaat het familiebedrijf samenwerken met grote merknamen als Giorgio Armani, Christian Dior en Lagerfeld. Dit blijkt een doorslaand succes, dat er voor zorgt dat Falke een internationaal gevestigd merk wordt.

Falke in de online shop en in de winkels

Alle verschillende lijnen kunt u vinden in de webshop. U kunt eenvoudig Falke sokken online kopen door gebruik te maken van de filters in het linkermenu. Bent u opzoek naar een sokken deal, bekijk dan vooral ook de Falke outlet voor de beste deals.

Naast het online aanbod kunt u de casual en nette Falke sokken ook in alle Schulte Herenmode winkels kopen. In onze winkel in Hillegom kunt u daarnaast ook terecht voor de Falke sportsokken en sloffen.

Schulte Herenmode heeft de volgende typen Falke sokken in het assortiment: