Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Schulte Herenmode - van hoeden en petten tot herenmode specialist

Hartelijk welkom bij Schulte Herenmode. Al jaren een begrip in de Bollenstreek op het gebied van stijlvolle herenmode, gemaakt door de meest gerenommeerde fabrikanten. Kwaliteit is een absolute must bij Schulte Herenmode.

Schulte Herenmode is  in 1927 opgericht in Hillegom en was in de jonge jaren een winkel met voornamelijk hoeden en petten als specialisatie. In de loop der jaren is dit filiaal langzaam gegroeid tot de winkel die het nu is: een uitgebreide herenmodezaak én specialist in grote maten en extra grote maten herenkleding. Klanten komen vanuit alle windstreken van Nederland om zich een kostuum, overhemd, colbert of jas uit onze collectie (extra) grote maten herenmode aan te laten meten.

Vanaf 1994 zijn er met een tussentijd van steeds 1 á 2 jaar, 5 nieuwe vestigingen geopend. Dat heeft Schulte gevormd tot het bedrijf dat het nu is; met filialen in Hillegom, Heemstede, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk en Oegstgeest. De collecties in de vestigingen zijn verschillend en zijn toegespitst op de behoefte van de klanten. Klanten die tevreden naar huis gaan en graag weer terugkomen.

Webshop

Ook wij blijven met de tijd meegaan. In februari 2012 is onze webshop online gegaan. U kunt eenvoudig en snel thuis herenmode bij Schulte kopen. Bestelde artikelen worden binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis bezorgd!

Ook in deze webshop willen we u graag diezelfde service bieden als in onze winkels, zodat ook u tevreden bent met uw aankopen. Mocht u een vraag of een klacht hebben, neemt u dan gerust contact op met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen.

Ons assortiment

Schulte brengt een uitgebreide business lijn voor de moderne zakenman. Een vlotte modieuze lijn vrijetijdskleding en ook alle denkbare accessoires voor de eigentijdse man.

Grote maten herenmode

Schulte Herenmode in Hillegom is ook gespecialiseerd in grote maten herenkleding. Of het nu gaat om kostuums, colberts, overhemden of truien, Schulte Herenmode in Hillegom heeft het tot de grootste maat.

Ervaren medewerkers

Bij Schulte Herenmode werken enkel en alleen 100% toegewijde mensen. Een hecht team met als doel u zo goed mogelijk te kleden. Namens het hele team willen wij u dan ook uitnodigen in één van onze winkels om uw mode hart eens ferm op te halen.

Tot ziens in de winkel of in de webshop!