Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Heren broeken grote maat - Grote maten herenmode specialist online shop & winkel (Hillegom)

Zoekt u mooie stijlvolle heren broeken in grote maten? Komt u dan eens langs in onze winkel in Hillegom, dé specialist in grote maten herenmode. Of shop heren broeken online. In de winkel kunt u het hele assortiment grote maten heren broeken van het seizoen bekijken en passen. Hierbij wordt u deskundig geadviseerd door onze vriendelijke medewerkers.

Alle mannen met een maatje meer, lang of kleiner van postuur, kunnen uitstekend bij ons terecht voor een goed passende herenbroek. Voor

Extra lange maten & Extra grote maten herenbroeken

Het totale assortiment broeken in de winkels en online shop is groot. Broeken zijn verkrijgbaar in onderstaande maten. Voor de grote en extra grote maten kunt terecht in de winkel in Hillegom en in de online shop.

  • inch/jeans breedte maten tot en met 50 
  • confectiematen tot en met 66 en 6XL
  • kwartmaten 23 tot en met 35
  • (extra) korte kwartmaten 24½ tot en met 35½
  • lengtematen tot en met 122 en lengte 40 (inch/jeansmaten)
  • super lange lengtematen tot en met S122 (online only)

Herenbroeken in extra korte kwartmaten zijn voor mannen voor wie de kwartmaten te lang zijn.

Nabestellen

Van een aantal merken broeken kunnen veel grote maten worden bijbesteld, zolang de voorraad strekt bij de leverancier. Wij proberen ar altijd voor te zorgen ervoor dat wij van deze broeken alle maten op voorraad hebben. Mocht het toch voorkomen dat uw maat niet meer aanwezig is, dan bestellen wij de broek voor u na. U kunt de broek binnen korte tijd ophalen of bij u thuis laten bezorgen.

Extra winkelservice

Herenbroeken die in de winkel worden gekocht kunnen, indien nodig, worden vermaakt door onze meesterkleermaker. Hiervoor kan een vergoeding worden gevraagd. Onze medewerkers in de winkel kunnen u hierover meer uitleg geven.

Extra lange en extra grote accessoires voor bij uw (nieuwe) broek

Heeft u een extra lange riem nodig of extra lange bretels? Hiervoor kunt u natuurlijk ook in de winkel in Hillegom terecht. Daarnaast bieden wij mooi zittend ondergoed in grote maten van de beste merken zoals Schiesser, Kapart en Novila.

In de online shop

U kunt ook thuis op uw gemak in de online shop uw broek bestellen. Van veel herenmode merken hebben wij prachtige broeken ook in de webshop geplaatst. U kunt bij het kopen gebruik maken van de handige menu's aan de linkerkant van de pagina en boven de producten. Links kunt u filteren op onder andere merk, maat, model, kleur en materiaal. Bovenaan de pagina kunt u sorteren op bijvoorbeeld de prijs van laag naar hoog. Verzending binnen Nederland is gratis. Bestelde producten heeft u binnen enkele werkdagen in huis.

Merken grote maten broeken

In de winkel in Hillegom en in de webshop - een greep uit de collectie

Van onderstaande merken kunt u grote maten herenbroeken kopen in de winkel in Hillegom en/of in de online shop. Onze andere winkels hebben veel van deze merken ook in de collectie. Neemt u voor meer informatie contact op met onze klantenservice of met één van onze winkels.

Graag willen wij u er op wijzen dat artikelen van oude seizoenen niet in de winkel aanwezig zijn. U kunt deze in de webshop kopen.

Eduard Dressler - grote maten alleen in de winkel in Hillegom. Een aantal andere Schulte Herenmode winkels hebben het merk ook in de collectie. T/m maat confectiemaat 60, kwartmaat 35, extra korte maat 29½, en lengtemaat 114.

Hiltl - grote maten alleen in Hillegom en in de webshop. T/m maat confectiemaat 64, kwartmaat 33, extra korte maat 32½, en lengtemaat 118. Shorts t/m confectiemaat 62 of maat 5XL, en kwartmaat 32.

Hugo Boss - grote maten alleen in Hillegom en in de webshop. T/m maat confectiemaat 60, kwartmaat 27, en lengtemaat 110, jeans maat 48(w)/34(l).

m.e.n.s. (mobil elasto) - grote maten alleen in Hillegom en in de webshop. T/m maat confectiemaat 66, kwartmaat 35, extra korte maat 35½, en lengtemaat 122. Shorts t/m confectiemaat 60 of 4XL en kwartmaat 35.

Meyer - grote maten alleen in de winkel in Hillegom en in de webshop. T/m maat confectiemaat 62, kwartmaat 33, extra korte maat 30½, en lengtemaat 114. Jeans tot en maat 42(w)/34(l) of 46(w)/32(l). Shorts t/m confectiemaat 58 of 3XL, en kwartmaat 33

Paul & Shark - herenbermuda's alleen in de winkel

Portofino - t/m confectiemaat 64, kwartmaat 33, en lengtemaat 122, of superlange lengtemaat S118 (online only). Shorts tot en met maat 56 (XXL)

Roy Robson - pantalons t/m confectiemaat 64, kwartmaat 32 en lengtemaat 110.

Grote maten broeken online

Brax - t/m confectiemaat 58, kwartmaat 30 en lengtemaat 114. Jeans t/m maat 49(w)/34(l). Shorts t/m maat 64 of 6XL en kwartmaat 35.

Bugatti - shorts t/m confectiemaat 64 of maat 6XL, en kwartmaat 35.

Gardeur - t/m confectiemaat 60, kwartmaat 32, lengtemaat 122 en jeansmaat 46(w)/34(l). Bermuda's t/m maat 60 of maat 4XL.

Gant - jeans t/m breedtemaat 40(w)/34(l).

Jack & Jones - Plus Size jeans tot en met maat 46/34, shorts tot en met breedte-inchmaat 48.

Mac - jeans maten 31(w)/38(l) tot en met 44(w)/38(l).

Mustang - jeans t/m maat 42(w)/40(l).

Pierre Cardin - tot en met confectiemaat 64, kwartmaat 33 en t/m inchmaten 44(w)/34(l)en 42(w)/40(l).

Polo Ralph Lauren - t/m inchmaten 40(w)/34(l).

Roy Robson - pantalons t/m confectiemaat 64, kwartmaat 32 en lengtemaat 122.

State of Art - shorts t/m breedte inchmaat 40.

Tommy Hilfiger - alleen grote maten in de winkel in Hillegom - t/m inchmaten 50(w)/34(l).

Vanguard - t/m inchmaten 42(w)/34(l)en 38(w)/38(l). Shorts t/m breedte inchmaat 38.