Skip to content

Profuomo Sky Blue


U vindt een uitgebreide collectie Profuomo Sky Blue overhemden in onze collectie. Profuomo is een uitstekend overhemdenmerk, met verschillende lijnen. Profuomo Sky Blue is zo’n lijn. Bij Schulte Herenmode vindt u een uitgebreid overzicht van deze overhemden en kunt u een uitstekende en vooral snelle service verwachten.

Lees meer over Profuomo Sky Blue
0 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Profuomo Sky Blue - overhemden online shop

U vindt een uitgebreide collectie Profuomo Sky Blue overhemden in onze collectie. Profuomo is een uitstekend overhemdenmerk, met verschillende lijnen. Profuomo Sky Blue is zo’n lijn. Bij Schulte Herenmode vindt u een uitgebreid overzicht van deze overhemden en kunt u een uitstekende en vooral snelle service verwachten.

Design en kernmerken

Een Profuomo Sky Blue shirt is gemaakt in Europa door shirtmakers die hun vak uitstekend beheersen. U vindt de kwaliteit terug in de stof en de afwerking. De knopen zijn bijvoorbeeld op stift gezet en zijn verwerkt door Ascolite, de wereldleider in knoopbeveiliging, waardoor de knoopjes veel steviger vastzitten.

De tinten van deze business hemden zijn mooi zacht en ingetogen. De immer populaire kleuren uni wit en blauw voeren de boventoon. Een combinatie van deze kleuren wordt ook vaak gebruikt in een (klassiek) streepdessin. Af en toe zult u een een trendy dessin tegenkomen, of meer sprekende kleuren als roze of rood.

Materiaal

Profuomo Sky Blue is een lijn dat zich onderscheidt door de bijzonder hoogwaardige stoffen, o.a. afkomstig van de beroemde Italiaanse wever Albini. Koopt u een Profuomo Sky Blue overhemd, dan kunt u dus verwachten dat deze zeer lang mee gaat. Een overhemd van deze lijn is gemaakt in Europa en bestaat uit alleen de beste weefsels van 100% katoen.

Maten en pasvorm

De Profuomo Sky Blue overhemden zijn in twee verschillende pasvormen te verkrijgen, namelijk normale fit en slim fit. Bij een gemiddeld postuur valt de normale fit mooi om het lichaam. De slim fit overhemden zijn voor de tengere man. Deze overhemden volgen de lijn van het lichaam wat meer.

Mouwlengte

Schulte Herenmode is specialist op het gebied van lange mouwen. Kiest u een Profuomo Sky Blue shirt, dan kunt u deze daarom ook met extra lange mouwen kopen. Zo is er ook voor de (extra) lange man altijd een perfect overhemd te vinden!

Het merk Profuomo

De oorsprong van het merk Profuomo ligt in Italië in de stad Napels. De tradities rond het kleermaken uit die stad worden bij het huidige productieproces nog steeds nageleefd. Het familliebedrijf staat synoniem voor vakmanschap met oog voor detail. Profuomo gelooft in het feit dat stijl een verlengstuk moet zijn van je persoonlijkheid en wat je draagt een vertaling moet zijn van wie jij bent, hoe je leeft, welke doelen je wilt bereiken en waar je van houdt.

Profuomo Sky Blue overhemden bij Schulte Herenmode

In de Profuomo online shop

In onze webwinkel vindt u veel verschillende Profuomo overhemden. Naast de Sky Blue lijn, bieden wij bijvoorbeeld ook de Profuomo Originale lijn aan. Heeft u uw Profuomo Sky Blue overhemd niet kunnen vinden? Kijkt u dan bijvoorbeeld eens tussen de Originale overhemden van Profuomo. Wat u ook bestelt, u profiteert altijd van een snelle bezorging.

In de winkels

Voor Profuomo Sky Blue kunt u ook terecht in de Schulte Herenmode winkels in Lisse en Noordwijk. Hier wordt u deskundig geadviseerd door onze medewerkers.

Profuomo herenmode artikelen waarvoor u bij ons terecht kunt: