Skip to content
Portofino

Portofino overhemd blauw effen linnen

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    • Niet goed, geld terug
    • Verzending binnen 1-3 werkdagen
    • Achteraf betalen
    • Gratis verzending binnen Nederland
    Over dit product

    Ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl met dit blauwe effen Portofino overhemd. Met zijn wijde fit en lange mouwen biedt het de ideale balans tussen een nette en casual look. Het overhemd is vervaardigd uit hoogwaardig linnen dat zorgt voor een luchtig gevoel en een luxueuze uitstraling. De button-down boord en enkele manchet voegen een klassieke touch toe terwijl de borstzak een praktisch detail is. Kies voor dit Portofino overhemd voor een stijlvolle look op elke gelegenheid. Bestel nu en voeg deze must-have toe aan uw garderobe.

    Het modemerk Portofino is gebaseerd op het Italiaanse dorpje Portofino. De casual overhemden van dit merk zijn dan ook allemaal te herkennen aan het welbekende Italiaanse logo op de linkerborst. De kleuren van de overhemden zelf verschillen van geel tot paars en van groen tot rood. Een wat feller overhemd of juist een neutrale look, Portofino voldoet aan al uw wensen. De verschillende designs zorgen voor nog meer variatie en zo is er voor iedere man een ontwerp dat past.

    Dit nette linnen overhemd van Portofino is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00139298
    Naam
    Portofino overhemd blauw effen linnen
    Lijn
    Portofino
    Kleur
    blauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    wijde fit
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    PF19-ML5