Skip to content
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren polo groen slim fit effen katoen

Over dit product

Ervaar de perfecte mix van comfort en stijl met deze groene Polo Ralph Lauren polo met twee knopen. De polo is vervaardigd uit 100% katoen en heeft een slim fit pasvorm die uw figuur flatterend accentueert. De effen groene kleur geeft een frisse zomerse look terwijl de korte mouwen zorgen voor optimale ventilatie tijdens warme dagen. Deze Polo Ralph Lauren slim fit polo is niet alleen stijlvol maar ook uiterst comfortabel om te dragen. Voeg deze must-have toe aan uw zomergarderobe en geniet van een ongeëvenaard comfort en een onberispelijke stijl. Koop nu en ervaar de kwaliteit waar Polo Ralph Lauren om bekend staat.

Deze comfortabele polo van Polo Ralph Lauren in de kleur groen heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een slim fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit comfortabele katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00146489
Naam
Polo Ralph Lauren polo groen slim fit effen katoen
Lijn
Polo Ralph Lauren Slim Fit
Kleur
groen
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
slim fit
Seizoen
zomer
Sluiting
2 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710536856-374