Skip to content

Seidensticker Comfort fit overhemden

Dat een fors postuur geen enkel probleem hoeft te zijn om er stijlvol uit te kunnen zien, bewijst Seidensticker Comfort als geen ander. Ook in deze nieuwe wijde fit pasvorm en lijn is door het toonaangevende shirtmerk niet voor minder gegaan. Elegante kwaliteit, krachtige kleuren en designs en hoogstaande materialen zien we dan ook ruimschoots terug in de recht en extra ruim vallende Seidensticker Comfort overhemden. Uw shirt van dit Duitse topmerk vandaag nog online bestellen? Het is tijd om op ontdekking te gaan!

Lees meer over Seidensticker Comfort fit overhemden
0 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Seidensticker Comfort overhemd: modern comfort met ruime fit 

Dat een fors postuur geen enkel probleem hoeft te zijn om er stijlvol uit te kunnen zien, bewijst Seidensticker Comfort als geen ander. Ook in deze nieuwe wijde fit pasvorm en lijn is door het toonaangevende shirtmerk niet voor minder gegaan. Elegante kwaliteit, krachtige kleuren en designs en hoogstaande materialen zien we dan ook ruimschoots terug in de recht en extra ruim vallende Seidensticker Comfort overhemden. Uw shirt van dit Duitse topmerk vandaag nog online bestellen? Het is tijd om op ontdekking te gaan!

Overhemd Seidensticker Comfort: een stijlvol entree

Duitse Grundlichheit en Pünktlichkeit zegt u? Met een stevige thuisbasis in Duitsland is dat wat we in alle collecties van Seidensticker zeker terugzien. Het merk dat in 1919 met zijn productie begon, heeft zich altijd gericht op waarden als kwaliteit, continuïteit, vernieuwing, moderniteit en betrouwbaarheid.

Geen wonder dat een Seidensticker Comfort overhemd heren uitblinkt in sublieme katoenkwaliteit, een gevarieerde schat aan pasvormen en boordmodellen, het soepele draagcomfort en de krachtige en stijlvolle ontwerpen. De kracht van de eenvoud van excellente kwaliteit. Zelfs als u wat forser van postuur bent kunt u met deze nieuwe pasvorm bij iedere gelegenheid in stijl uw entree maken.

Typisch Seidensticker Comfort overhemden heren

Duitse topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. En daarnaast ook nog eens eigentijds, modern en bijzonder. Zo zijn de overhemden Seidensticker Comfort het beste te typeren. In deze geheel nieuwe pasvorm van dit vooraanstaande merk is rekening gehouden met heren die wat forser van postuur zijn. Recht van model en met een wijde fit pasvorm vallen deze shirts met zwart label comfortabel ruim. Ook handig voor als uw lange armen heeft, zijn de Seidensticker Comfort mouwlengte 7 overhemden met extra lange mouwen. Met een stevige basis van klassieke en meer trendy kleuren en uiteenlopende designs heeft u ruim de keuze om uw shirt persoonlijk passend te maken. Komt u uw Seidensticker Comfort overhemd bestellen?

Materiaal: Seidensticker Comfort strijkvrij

Ook zo’n hekel aan het strijken van overhemden of die kreukels na een lange vergadering? Met de Seidensticker Comfort Seidensticker Comfort strijkvrije overhemden is dat voorgoed verleden tijd! Dankzij de unieke behandeling van de 1005 katoenen garens zijn deze shirts strijk- en kreukvrij en behouden ze lang hun pasvorm!

Valling en maten: extra ruim, extra lang

In onze online shop vindt u Seidensticker Comfort overhemden heren in de maten 39 tot en met 54. Deze ruime hemden hebben een wijde fit pasvorm en een recht model en zijn uitermate geschikt voor een fors postuur. Ook heeft u de keuze uit korte mouwhemden, overhemden met normale mouwlengte en extra lange mouwen met Seidensticker Comfort mouwlengte 7.

Kleurkeuze: krachtige, persoonlijke basis  

Comfort overhemden van Seidensticker zijn met een hun krachtige kleurenpalet geschikt te maken voor iedere gelegenheid en elk seizoen. Kies in de winter bijvoorbeeld eens voor warm effen bordeaux of stijlvol grijs, verras met een trendy gekleurd navy printje of een streep in antraciet of ga meer klassiek zakelijk zwart of een blauwe blokruit.

Designs en boorden: het zijn de details

Ook wat de ontwerpen en afwerking betreft kunt u bij deze heerlijk ruim vallende overhemden Seidensticker Comfort uw hart ophalen. Of u nu een motiefje, streep, ruit, blokruit, print, structuur of gemêleerde variant kiest. Met keuze uit boordmodellen wide spread, semi-wide spread en button-under boord zodat u uw overhemd geheel in stijl af kunt maken.

De vliegende start van een Duits topshirtmerk

Al vanaf de allereerste oprichting in 1919 door de toen 23-jarige Walter Seidensticker senior is het merk succesvol geweest. Wat begon met het handmatig naaien van shirts in zijn ouderlijk huis in Bielefeld groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf dat kan terugkijken op velerlei successen. Zo gebruikte Seidensticker in 1922 al 150 naaisters in de eerste commerciële naaikamer en wist hij in 1930 als een van de eerste kledingbedrijven de productie efficiënter te maken.

Belangrijke mijlpalen zijn verder de grens van 1 miljoen overhemden die in een jaarlijkse productie in 1938 overschreden werd en de introductie van de Toplin in 1957, het eerste strijkvrije overhemd. De naamsbekendheid groeide verder door de lancering van de Schwarze Rose lijn in 1968, gemaakt van Diolen Star, een revolutionair gemengd weefsel. In 1969 sterft oprichter Walter sr. en nemen zijn zonen Walter jr. en Gerd het familiebedrijf over en breiden het verder uit.

De derde generatie maakte het tot het succesvolle merk dat vandaag de dag door 1 op de 3 Duitse mannen gedragen wordt. Tegenwoordig is Seidensticker dan ook niet meer weg te denken uit de top 3 van overhemdenfabrikanten in de wereld. De productiebedrijven zijn onder meer in Hong Kong, Shanghai, Vietnam en Indonesië gevestigd. In 2015 was de omzet 203 miljoen. De Europese marktleider in shirts is vertegenwoordigd in 80 verschillende landen, telt ruim 2600 medewerkers en produceert zo’n 13 miljoen kledingstukken per jaar.

Ook uw Seidensticker Comfort overhemden kopen?

Wilt u straks ook profiteren van eigentijds moderne en stijlvol ruim vallende overhemden van uitzonderlijke kwaliteit? Dan heeft u een ruime keuze in onze Seidensticker overhemden online shop. Met handige zoekopties vindt u hier snel en 24/7 wat u zoekt. Ook deze shirts met comfortabel wijde fit zijn dankzij de speciale NOS (Never Out of Stock) voorraad bovendien altijd leverbaar dus u hoeft niet lang te wachten. Uw bestelling bezorgen we namelijk snel en gratis bij u thuis en halen deze indien gewenst weer gratis op. Wacht dus niet te lang met het online kopen van uw favoriete Seidensticker Comfort overhemden heren!