Skip to content
New Zealand

New Zealand casual overhemd normale fit donkerblauw geprint bloemen linnen

€ 89,95 € 71,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met dit donkerblauwe NZA overhemd met bloemenprint. Vervaardigd uit een hoogwaardige blend van 55% linnen en 45% katoen biedt dit shirt een normale pasvorm die ideaal is voor een casual look. De unieke button-under boord en de korte mouwen voegen een eigentijds tintje toe aan dit klassieke ontwerp. Afkomstig uit New Zealand staat dit merk bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Maak je garderobe compleet met dit leuke en veelzijdige overhemd. Klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Koop nu dit NZA overhemd.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit leuke linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Korte mouw overhemden zijn er in alle dessins en kleuren. 

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00141812
    Naam
    New Zealand casual overhemd normale fit donkerblauw geprint bloemen linnen
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    geprint
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-under boord
    Mouwlengte
    korte mouw
    Leveranciers nr.
    23CN560S-1656