Skip to content

New Zealand

NZA Edward overhemd linnenmix rood

€ 39,98
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Het NZA Edward overhemd in opvallend rood biedt een stijlvolle keuze voor elke man die een normale fit en comfort waardeert. Gemaakt van een unieke linnenmix bestaande uit 65% linnen en 35% katoen biedt dit New Zealand overhemd een luxe en ademende optie in je garderobe met een semi-wide spread boord. Het effen design en de lange mouwen met enkele manchet geven het een tijdloze uitstraling terwijl de met zorg geplaatste borstzak subtiele functionaliteit toevoegt. Het ideale heren overhemd om je stijl een boost te geven. Upgrade je kledingkast nu met NZA Edward linnenmix overhemd.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00120642
    Naam
    NZA Edward overhemd linnenmix rood
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    rood
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling

    65% linnen, 35% katoen

    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    semi-wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    21CN500B-607