Skip to content
New Zealand

New Zealand casual overhemd normale fit rood geruit lange mouwen

€ 89,95 € 71,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Dit New Zealand overhemd in de kleuren blauw en rood is een perfecte keuze voor een casual en praktische look. Met zijn normale pasvorm en gemaakt van een mix van 65% linnen en 35% katoen biedt dit geruite overhemd een comfortabele en ademende ervaring. De button-down boord geeft het een klassieke uitstraling terwijl de lange mouwen en enkele manchetten het een tijdloze touch geven. Dit stretch overhemd van New Zealand is niet alleen modieus maar ook duurzaam en makkelijk te onderhouden. Voeg dit onmisbare stuk toe aan je garderobe en ervaar de kwaliteit en stijl van New Zealand.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit praktische linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00140294
    Naam
    New Zealand casual overhemd normale fit rood geruit lange mouwen
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    rood
    Design
    geruit
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    65% linnen, 35% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    23AN521-1504