Skip to content

Paul & Shark

Linnen overhemd Paul & Shark blauw

€ 134,50
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort met het Paul & Shark linnen overhemd in de kleur blauw. Dit elegante overhemd biedt een wijde fit voor een ontspannen en stijlvolle look. De button-down boord zorgt voor een nette afwerking terwijl de effen blauwe kleur veelzijdigheid en klasse toevoegt aan uw garderobe. Gemaakt van hoogwaardig linnen is dit overhemd perfect voor de lange mouw seizoenen. Het heeft een handige borstzak en enkele manchetten voor een praktische touch. Dit Paul & Shark overhemd is een must-have voor de casual maar verfijnde man. Maak je garderobe compleet en koop nu dit essentiële stuk.

    Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid zijn de drie aspecten waar Paul & Shark het meeste waarde aan hecht. Dit merk maakt dan ook alleen gebruik van de beste stoffen en dit zorgt voor een ongekend hoge kwaliteit. De overhemden hebben een hoog draagcomfort en per seizoen wordt er gekeken welke materialen het best gebruikt kunnen worden. Dit zorgt het hele jaar door voor de ultieme draagbeleving. Mannen die houden van kwaliteit, zitten goed  bij Paul & Shark.

    Dit linnen overhemd van Paul & Shark is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00128065
    Naam
    Linnen overhemd Paul & Shark blauw
    Lijn
    Paul & Shark
    Kleur
    blauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    22413172-107