Skip to content

Floris van Bommel grote maten

Met een paar Floris van Bommel maat 47 schoenen aan uw voeten draagt u de beste kwaliteit schoenen van Nederlandse bodem. Schoenen van het bekende merk Floris Van Bommel grote maten zijn geliefd bij de modebewuste en moderne man.

Lees meer over Van Bommel grote maten
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Kleur
Extra grote maat
Design
Seizoen
Model
Materiaal
Prijs
€ 159 - € 270
31 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Schoenen Floris van Bommel grote maten

Met een paar Floris van Bommel maat 47 schoenen aan uw voeten draagt u de beste kwaliteit schoenen van Nederlandse bodem. Schoenen van het bekende merk Floris Van Bommel grote maten zijn geliefd bij de modebewuste en moderne man. Unieke details, hoogwaardige leersoorten en een hoog draagcomfort zorgen ervoor dat u op rozen loopt in uw Van Bommel schoenen maat 48. In onze webshop of in onze winkel in Hillegom gespecialiseerd in grote maten (gelegen aan de Hoofdstraat 106-110) vindt u Floris van Bommel schoenen in de volgende maten:

  • Maat 46
  • Maat 46,5
  • Maat 47
  • Maat 48
  • Maat 48,5

Om ervoor te zorgen dat u geen pijnlijke voeten of zere tenen krijgt, koopt u een paar Van Bommel schoenen die zo’n 10 tot 15 mm langer is dan uw eigen voeten.

Van Bommel verkrijgbaar in diverse breedtematen

Naast Van Bommel maat 47 en Van Bommel maat 48, zijn de schoenen van dit Nederlandse schoenenmerk ook verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Heeft u brede voeten dan is de H-leest geschikt voor uw voeten. De G-leest is ideaal voor de normale voet. Alle schoenen tot en met maat 47 zijn ook in H- en G-leest verkrijgbaar.

Moderne Van Bommel grote maten schoenen

Wanneer u een paar nieuwe schoenen koopt, wilt u dat ze passen bij uw outfit en uw kledingstijl. Draagt u graag hoge schoenen? Schoenen met een printje? Of juist lage veterschoenen? De collectie Van Bommel maat 47 en maat 48 schoenen is zeer uitgebreid. Blauw, groen, zwart, wit, camel en bruin zijn een aantal van de kleuren waaruit u kunt kiezen. Van Bommel schoenen gaan altijd voor kwaliteit. Daarom zijn alle schoenen gemakkelijk en vaak te verzolen zodat u de komende jaren kunt genieten van schoenen van Van Bommel maat 47 of een van de andere grote maten.