Skip to content
Eden Valley

Eden Valley casual Regular Fit overhemd wijde fit blauw gestreept linnen en katoen

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Het Eden Valley overhemd in blauw gestreept is een must-have voor elke garderobe. Met een wijde fit en een button-down boord biedt dit overhemd een leuke en casual look. Het is gemaakt van een mix van 55% linnen en 45% katoen wat perfect is voor een comfortabele en ademende draagervaring. Het gestreepte design voegt een stijlvolle twist toe aan uw outfit. Met lange mouwen en een handige borstzak is dit overhemd niet alleen modieus maar ook praktisch. Kies voor Eden Valley voor een verfijnde casual stijl. Koop nu en voeg deze veelzijdige stuk toe aan uw collectie.

    Eden Valley combineert authentiek vakmanschap met de trends uit de hedendaagse modewereld. De uiteenlopende designs van Eden Valley zorgen voor keuze in overvloed. Je zult dan ook niet snel een simpel effen overhemd tegenkomen.  De verschillende ontwerpen zijn veelzijdig. De inspiratie van de designs wordt gehaald uit Zuid-Europeaanse landen en bij elke collectie is er iets terug te zien. Met de casual overhemden van Eden Valley is opvallen vanzelfsprekend.

    Dit leuke linnen overhemd van Eden Valley is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00139895
    Naam
    Eden Valley casual Regular Fit overhemd wijde fit blauw gestreept linnen en katoen
    Lijn
    Eden Valley
    Kleur
    blauw
    Design
    gestreept
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    wijde fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    215896-035