Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Overhemden op maat  - Kies uit vele mogelijkheden

Bij de vestiging Schulte Herenmode in Hillegom heeft u de mogelijkheid om overhemden op maat te laten maken van de merken John Miller en Ledûb. Geheel naar uw specifieke wensen en eisen. Zo krijgt u uw eigen unieke Personal Made shirt.

Deze maatwerk service is uitermate geschikt voor mensen met bijvoorbeeld een wat dikkere nek en slanke taille, of juist een dunnere nek en brede taille. Boorden, taille, bodylengte en mouwlengte kunnen naar uw maten worden aangepast. Ook voor grote maten overhemden op maat zijn er veel mogelijkheden.

Ook het design van uw maatoverhemd kunt u helemaal zelf bepalen. Of u nu een unikleurig overhemd wenst of één met contrasten in boorden en manchetten, enkele manchetten of dubbele manchetten, wel of geen borstzak....... Het is allemaal mogelijk.

Uw maten worden door onze vakkundige medewerkers opgemeten en in de fabriek voor u gemaakt. De levertijd van de maatoverhemden is 2 - 4 weken.

Ledûb overhemden op maat

Bij maatoverhemden van Ledûb wordt uitgegaan van voorbeeld overhemden met en zonder contrasteringen, die op allerlei manieren naar eigen wens kunnen worden gecombineerd.

Zoals contrasten in de boord en manchetten, of juist geen contrasten. Contrasterende knopen en/of knoopsgaten of alleen contrasterende biezen. Daarnaast is het mogelijk om geborduurde initialen op de mouw, op het mouwhuisje, op en boord, of op een borstzak? U kunt het zelf bepalen.

Voor bedrijven is het mogelijk om logo's op de maatoverhemden te laten borduren.

John Miller overhemden op maat

Nog meer keuze vrijheid heeft u bij de maatoverhemden van John Miller. Bij de John Miller maatoverhemden wordt uitgegaan van een uitgebreide collectie stoffen van een zeer mooie kwaliteit. Het gehele overhemd wordt hiermee ontworpen. Samen met u. Van boordmodel tot contrasterend stiksel.

John Miller levert hierbij een zeer uitlopende collectie contrasten. De huidige collectie bestaat uit onder meer:

  • effen contrasten
  • ruit- en streepdessins
  • designmotieven
  • figuurmotieven, onder andere bloemen, bladeren, auto's, telefoons

Deze constraterende stoffen kunnen naar gelieve gebruikt kunnen worden in en onder de boord, in en op de manchetten, op de pat of het beleg. Borduren van initialen is mogelijk voor klanten. Bedrijven kunnen ook logo's op de shirts laten borduren.

Zo kunt u het shirt van uw persoonlijke smaak ontwerpen. Van een strak uitgevoerd overhemd, tot een zeer trendy overhemd met contrasten in designmotief. Onze ervaren medewerker helpen u graag met deskundig advies.