Skip to content

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren vest blauw rits effen katoen opstaande kraag

Over dit product

Dit blauwe Polo Ralph Lauren vest gemaakt van 100% katoen is de perfecte aanvulling op je zomergarderobe. Met zijn normale pasvorm en effen design straalt het een tijdloze elegantie uit. Het vest is voorzien van een handige rits waardoor het eenvoudig aan en uit te trekken is. Het comfortabele gevoel van dit vest maakt het ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Polo Ralph Lauren staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid - dit vest is daarop geen uitzondering. Voeg dit stijlvolle kledingstuk toe aan je collectie voor een onberispelijke look. Koop nu en ervaar het comfort en de stijl van Polo Ralph Lauren.

Dit Polo Ralph Lauren vest van katoen heeft een normale fit pasvorm en is in de kleur blauw uitgevoerd. Het kledingstuk is voorzien van een sluiting met rits.

Katoenen vesten van Polo Ralph Lauren zijn het gehele jaar door te dragen en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen vesten voor heren en alle vesten met rits.

Het welbekende modemerk POLO Ralph Lauren staat voor casual-chique fashion. De formele vesten van dit merk zijn tijdloos en spreken een brede doelgroep aan. POLO Ralph Lauren maakt bij de vesten vooral gebruik van katoen, wol en merinowol. Vesten met opstaande kraag, capuchon, ronde hals behoren tot de ruime keuzemogelijkheden.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00147370
Naam
Polo Ralph Lauren vest blauw rits effen katoen opstaande kraag
Lijn
Polo Ralph Lauren
Kleur
blauw
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
rits
Capuchon
zonder capuchon
Leveranciers nr.
710A30449-002