Skip to content

New Zealand

NZA overhemd rood blauw geruit Enewaka

€ 44,98
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Dit stijlvolle NZA Enewaka overhemd in rood en blauw geruite uitvoering is de perfecte mix van comfort en stijl. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 55% katoen en 45% linnen biedt dit overhemd een normale pasvorm die garant staat voor een flatterende look. Het overhemd heeft een button-down boord en lange mouwen met enkele manchetten waardoor het een ideale keuze is voor een casual uitstraling. Dit product is een echte aanwinst uit New Zealand die je garderobe een modieuze touch geeft. Voeg dit prachtige overhemd toe aan je collectie en straal elegantie en klasse uit.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00131187
    Naam
    NZA overhemd rood blauw geruit Enewaka
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    blauw
    Design
    geruit
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling

    55% katoen, 45% linnen

    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    22AN525-1305