Skip to content
New Zealand

New Zealand overhemd geruit multicolor linnen

€ 89,95 € 71,96
Selecteer uw maat
    • Niet goed, geld terug
    • Verzending binnen 1-3 werkdagen
    • Achteraf betalen
    • Gratis verzending binnen Nederland
    Over dit product

    Dit prachtige New Zealand overhemd in multicolor geel is een must-have voor de casual garderobe. Met een normale fit en een wide spread boord is dit geruite overhemd gemaakt van 55% linnen en 45% katoen voor een comfortabele en ademende pasvorm. De lange mouwen en enkele manchet voegen een klassieke touch toe terwijl de borstzak praktische opbergruimte biedt voor kleine essentials. Voeg dit New Zealand overhemd toe aan je collectie voor een moeiteloze mix van stijl en comfort. Maak je outfit compleet met dit veelzijdige stuk dat perfect is voor elke gelegenheid. Bestel nu voor een stijlvolle update van je casual look.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit prachtige linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00140320
    Naam
    New Zealand overhemd geruit multicolor linnen
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    geel
    Design
    geruit
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    23BN525-1688