Skip to content
Ledub

Ledub casual overhemd Slim Fit slim fit wit gemêleerd linnen

€ 99,95
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar het ultieme draagcomfort van het Ledub premium quality overhemd in fris wit Deze slim-fit snit zorgt voor een soepele aansluiting op het lichaam waardoor het silhouet wordt benadrukt zonder comfort te compromitteren De cutaway boord onderschrijft zijn moderne uitstraling De unieke gemêleerde textuur komt tot leven dankzij de hoogwaardige mix van 55% linnen en 45% katoen De lange mouwen eindigen in een enkele manchet Het ontbreken van een borstzak houdt het design strak en stijlvol Een onmisbaar item voor de mannenkast Maak jezelf eigenaar van dit heren overhemd van Ledub.

    Het motto van Ledub luidt: "elk overhemd is een kunstwerk". De casual overhemden van Ledub zijn verkrijgbaar in meerdere pasvormen. Hierdoor kan iedere man een passend overhemd vinden. Zo kan ook iedere man een passend boordmodel vinden. Er is keuze uit een cutaway boord, wide spread boord, semi-wide spread boord en button-down boord. Iedere man kan het overhemd van Ledub eigen maken.

    Dit comfortabele linnen overhemd van Ledub is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00150039
    Naam
    Ledub casual overhemd Slim Fit slim fit wit gemêleerd linnen
    Lijn
    Slim Fit
    Lijn
    Ledub Slim Fit
    Kleur
    wit
    Design
    gemêleerd
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    slim fit
    Boord
    cutaway boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    142465-910000