Skip to content
  • Gratis verzending & retour
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Herenschoenen grote maten - Online shop & Winkel (in Hillegom)

Ook voor grote maat schoenen tot en met maat 52 kunt u bij ons terecht. Mannen vinden het vaak prettig als ze in één keer een volledig nieuwe outfit kunnen aanschaffen. Voor heren met grote schoenmaat is het niet eenvoudig om bijpassende schoenen te vinden. Binnen collectie zijn daarom stijlvolle Italian style herenschoenen in grote maten opgenomen.

Grote maten schoenen in winkel in Hillegom & in de webshop

Grote maten schoenen in de webshop

De lederen schoenen van Portofino zijn stuk voor stuk handgemaakt van de beste kwaliteiten leer. U krijgt vakmanschap voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het soepele leder vormt zich naar uw voeten. Bovendien zorgen de flexibele zolen voor een aangename loopervaring.

De breedte van de leest van de meeste Portofino schoenen valt onder de G-categorie, en is ietsjes breder dan de G-leest. Deze breedte is de meest verkochte pasvorm voor Nederlandse mannen. Als u een normale breedte voet heeft zijn deze schoenen geschikt voor u. Sommige modellen hebben een bredere H leest, of een leest die tussen H en I valt.

De designs zijn van een authentieke Italiaanse klasse, in 'classic' en 'trendy' uitvoeringen. U kunt kiezen uit prachtige eigentijdse klassieke modellen in de kleuren zwarte, bruin of blauw. De hippere modellen zijn gemaakt in bijvoorbeeld fraaie blauwtinten, hebben croco-look of speelse contrasterende accenten. Deze modellen kunt u ook in grote schoenmaten kopen.

Bestel uw favoriete schoenen online (met gratis verzending binnen Nederland) of kom herenschoenen passen in de winkel.