We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag. Zo kunnen we u ook buiten onze webshop relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteer u onze cookies. Ja, prima Nee, liever niet

  • Gratis verzending
  • Ruime voorraad
  • Snelle service
  • Ook grote maten
  • 30 dagen zichttermijn
Winkelmand
Laden...
Christ

EXCLUSIEF IN DE WINKEL

Christ leren jassen en lammy'sChrist is één van 's werelds mooiste leer en lammy fabrikanten. Christ bestaat reeds sinds 1954 en prodceert haar producten allemaal in eigen fabrieken volgens strenge millieu normen.

Bekijk een selectie van onze Christ jassen online

Christ lederen jassen en lammy's

De leer kwaliteiten van Christ

Lambskins
Het hoge segment 'Lambskin' kan maar door een klein aantal specialisten verwerkt worden. De inkoop van de lamshuiden is cruciaal; hoe kleiner de huiden hoe kostbaarder het product. Bepalend is het gewicht van de huiden; hoe lager hoe beter.

Baby lamsleer
Dit zijn enkel en alleen huiden van pasgeboren lammetjes die in de eerste dagen van hun leven overlijden vanwege extreme weersomstandigheden. Geen lammetje wordt geslacht vanwege de huid.
De huiden inkopers van Christ zijn over de gehele wereld actief en kiezen zeer zorgvuldig de huiden voordat zij verder verwerkt worden.

Leer
Er zitten 2 zijde aan een huid! De buitenzijde waaraan het haar groeit. Deze zijde wordt, wanneer de wol of het haar verwijderd is, de mooie zachte lerenkant. Deze kant is ook wel bekend als Nappa.
De binnen zijde van een huid, ook wel vleeszijde, wordt gebruikt voor suède. Wanneer de mooie zachte Nappa kant geschuurd wordt, ontstaat zacht harig leer, ook wel Nubuck leer.

Christ gebruikt voor het maken van de lammy's, lederen en suède jassen, alle soorten.

In de winkel in Hillegom kunt u tercht voor verschillende Christ jacks en lammy's.Christ logo - Christ leren jassen en lammy's