Skip to content

Camel Active

Camel Active casual overhemd normale fit geel effen linnen

€ 34,98
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Het Camel Active Short Sleeve Shirt in levendig geel is perfect voor casual dagen. Met zijn normale pasvorm en button-down boord biedt het shirt comfort en stijl. Het effen design is gemaakt van linnen wat het ideaal maakt voor warme dagen. Dit shirt met korte mouwen is voorzien van een handige borstzak. Camel Active staat bekend om zijn casual en toch verfijnde kleding en dit shirt is daar een perfect voorbeeld van. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je garderobe voor een moeiteloos stijlvolle look. Bestel nu om je casual kledingcollectie te versterken.

    Avontuurlijk, casual en eigentijds zijn de drie kenmerken van Camel Active. De overhemden van dit merk zijn per item uniek en er is veel keuze. Dit betekent dat er voor iedere man een passend overhemd is, helemaal naar zijn persoonlijke wensen. Een overhemd van Camel Active is dus niet zomaar een overhemd, het heeft een eigen karakter.

    Dit linnen overhemd van Camel Active is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Bekijk meer
    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00130604
    Naam
    Camel Active casual overhemd normale fit geel effen linnen
    Lijn
    Camel Active
    Kleur
    geel
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    een borstzak
    Mouwlengte
    korte mouw
    Leveranciers nr.
    7S49409219-65