Skip to content
Portofino

Portofino polo normale fit grijs effen 100% katoen

Over dit product

Het Portofino poloshirt Monaco in de kleur grijs is een must-have voor je zomergarderobe. Met een normale pasvorm en gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan biedt dit shirt een comfortabele stretch die perfect is voor de warmere maanden. Het effen design en de klassieke 3-knoopssluiting geven het shirt een tijdloze uitstraling. De korte mouwen maken het ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je collectie en ervaar het comfort en de stijl van Portofino. Maak je klaar om dit poloshirt te dragen en je zomerstijl naar een hoger niveau te tillen.

Deze polo van Portofino in de kleur grijs heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen, stretch.

Portofino poloshirts maken deel uit van een royale herencollectie. Het design van de polo's ademt hierdoor dezelfde sfeer van luxe en sportiviteit uit. Het aansprekende kleurgebruik in de collectie vormt een ideale basis voor succesvolle kledingcombinaties. Mannen met extra lange maten of extra grote maten kunnen bij Portofino uitstekend terecht.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00142013
Naam
Portofino polo normale fit grijs effen 100% katoen
Lijn
Portofino
Kleur
grijs
Design
effen
Materiaal
katoen, stretch
Samenstelling
96% katoen en 4% elastaan
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
23108AR22PF-900