Skip to content
Portofino

Portofino casual overhemd normale fit lichtblauw effen linnen Tailored Fit

€ 79,95 € 63,96
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Portofino casual overhemd normale fit blauw wit gestreept katoen
    Over dit product

    Dit lichtblauwe Portofino overhemd met de ML5 tailored pasvorm is een tijdloze toevoeging aan elke garderobe. Het shirt heeft een normale fit en is gemaakt van hoogwaardig linnen wat zorgt voor een comfortabele draagervaring. De button-down boord en de effen kleur geven het overhemd een casual maar stijlvolle uitstraling. Met lange mouwen en een enkele manchet is dit overhemd perfect voor zowel formele als informele gelegenheden. Verhoog je stijlquotiënt met dit Portofino overhemd en maak een statement waar je ook gaat. Voeg dit must-have item vandaag nog toe aan je winkelmandje.

    Het modemerk Portofino is gebaseerd op het Italiaanse dorpje Portofino. De casual overhemden van dit merk zijn dan ook allemaal te herkennen aan het welbekende Italiaanse logo op de linkerborst. De kleuren van de overhemden zelf verschillen van geel tot paars en van groen tot rood. Een wat feller overhemd of juist een neutrale look, Portofino voldoet aan al uw wensen. De verschillende designs zorgen voor nog meer variatie en zo is er voor iedere man een ontwerp dat past.

    Dit tijdloze linnen overhemd van Portofino is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00143548
    Naam
    Portofino casual overhemd normale fit lichtblauw effen linnen Tailored Fit
    Lijn
    Portofino Tailored Fit
    Kleur
    lichtblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    100% linnen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    button-down boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    123380-07