Skip to content
Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren polo effen groen katoen normale fit

Over dit product

Ervaar de ultieme combinatie van comfort en stijl met deze Polo Ralph Lauren groene polo met normale pasvorm. Gemaakt van 100% katoen biedt deze polo een ademend en duurzaam gevoel. De effen groene kleur maakt het een veelzijdig stuk voor elke garderobe terwijl de twee knopen en korte mouwen een klassieke touch geven. Als onderdeel van de Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit collectie biedt deze polo een flatterende pasvorm die perfect is voor elke gelegenheid. Voeg dit stijlvolle stuk toe aan je garderobe voor een moeiteloze smart-casual look. Koop nu en upgrade je stijl.

Deze leuke polo van Polo Ralph Lauren in de kleur groen heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen.

De poloshirts van POLO Ralph Lauren zijn volledig geïnspireerd door de stijl van het beeldbepalende American Sportswear. Polo's van dit gerommeerde Amerikaanse modehuis zijn verkrijgbaar in de populaire mesh-kwaliteit of in het comfortabele zachte interlock van Pima-katoen.

Dit leuke katoenen poloshirt van Polo Ralph Lauren is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00151288
Naam
Polo Ralph Lauren polo effen groen katoen normale fit
Lijn
Polo Ralph Lauren Custom Slim Fit
Kleur
groen
Design
effen
Materiaal
katoen
Samenstelling
100% katoen
Pasvorm
normale fit
Sluiting
2 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
710782592-015