Skip to content
Portofino

Portofino polo normale fit lichtblauw effen katoen 3 knoops

Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en stijl met het Portofino poloshirt Monaco in lichtblauw. Dit shirt met normale pasvorm is vervaardigd uit een hoogwaardige mix van 96% katoen en 4% elastaan en biedt een lichte stretch voor een perfecte pasvorm. Het effen ontwerp en de drie knopen geven het shirt een klassieke maar toch moderne uitstraling. Met zijn korte mouwen is dit poloshirt ideaal voor de zomermaanden. Voeg een vleugje elegantie toe aan je garderobe met dit Portofino poloshirt Monaco. Koop nu en ervaar het verschil.

Deze polo van Portofino in de kleur lichtblauw heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen, stretch.

Portofino poloshirts maken deel uit van een royale herencollectie. Het design van de polo's ademt hierdoor dezelfde sfeer van luxe en sportiviteit uit. Het aansprekende kleurgebruik in de collectie vormt een ideale basis voor succesvolle kledingcombinaties. Mannen met extra lange maten of extra grote maten kunnen bij Portofino uitstekend terecht.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00142009
Naam
Portofino polo normale fit lichtblauw effen katoen 3 knoops
Lijn
Portofino
Kleur
lichtblauw
Design
effen
Materiaal
katoen, stretch
Samenstelling
96% katoen en 4% elastaan
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
23108AR22PF-210