Skip to content
Coltrui heren

Coltruien grote maten

Bezoek ook onze grote maten speciaal zaak in Hillegom Hoofdstraat 106 - 110. Een coltrui in grote maten voor heren zit lekker ruim en comfortabel. Het is een heerlijke keuze voor koude dagen en op andere momenten waarop u stijlvol voor de dag wilt komen.

Lees meer over coltruien grote maten
grote maten coltruien
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Merk
Kleur
Extra grote maat
Pasvorm
Design
Materiaal
Prijs
€ 62 - € 439
Korting
63 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Coltrui grote maten heren

Een coltrui in grote maten voor heren zit lekker ruim en comfortabel. Het is een heerlijke keuze voor koude dagen en op andere momenten waarop u stijlvol voor de dag wilt komen. Ontdek onze coltruien in 3XL en 4XL, net als in de andere grote maten die er beschikbaar zijn. Dat geldt zowel online als bij ons in de winkels, waar we u graag verwelkomen.

Coltruien van mooie merken

De coltruien van de mooie merken zijn beschikbaar van bijvoorbeeld Butcher of Blue, Gant en Hugo Boss. En zoekt u naar de items van Olymp of New Zealand? Het zijn maar een paar van de merken die we in ons assortiment hebben.

Tot maar liefst 8XL: grote maten

Uiteraard bestelt u de verschillende coltruien voor heren in een grote maat precies in de afmetingen die u nodig heeft. Dus zoekt u naar een grote maten coltrui in 3XL, 4XL of tot en met 8XL? Dat is precies waar we sterk in zijn. Wij zorgen ervoor dat u de coltrui in een grote maat precies past.

Coltrui grote maten voor heren kopen

Een coltrui in grote maten voor heren kopen is heel eenvoudig. Dat kan gewoon online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Of kom naar onze winkels. Daar staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen de juiste maat te vinden.