Skip to content
Portofino

Portofino polo normale fit zwart effen katoen 3 knoops

Over dit product

Dit stijlvolle Portofino poloshirt Monaco in klassiek zwart is een essentieel item voor elke garderobe. Met een normale pasvorm en een drieknoops sluiting biedt dit shirt een mix van comfort en stijl. Het effen design maakt het veelzijdig voor elke gelegenheid terwijl de katoenen stretch stof - bestaande uit 96% katoen en 4% elastaan - zorgt voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid. De korte mouwen maken dit shirt ideaal voor de zomermaanden. Voeg dit Portofino poloshirt Monaco toe aan je collectie voor een tijdloze en stijlvolle look. Klaar om te kopen en je zomerse stijl naar een hoger niveau te tillen.

Deze polo van Portofino in de kleur zwart heeft een effen dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een normale fit en de stof is gemaakt van katoen, stretch.

Portofino poloshirts maken deel uit van een royale herencollectie. Het design van de polo's ademt hierdoor dezelfde sfeer van luxe en sportiviteit uit. Het aansprekende kleurgebruik in de collectie vormt een ideale basis voor succesvolle kledingcombinaties. Mannen met extra lange maten of extra grote maten kunnen bij Portofino uitstekend terecht.

Alle kenmerken
Artikelnr.
00142014
Naam
Portofino polo normale fit zwart effen katoen 3 knoops
Lijn
Portofino
Kleur
zwart
Design
effen
Materiaal
katoen, stretch
Samenstelling
96% katoen en 4% elastaan
Pasvorm
normale fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
23108AR22PF-990