Skip to content
Overhemden

Korte mouw R2 overhemden

Stelt u zich toch eens voor dat u uw stijlvolle outfit kunt afmaken met een van die leuke R2 overhemden korte mouwen? Hemden van dit nog relatief jong ervaren merk zijn ervoor gemaakt om een kleurrijk statement te maken.

Lees meer over R2 overhemden korte mouw
Filter & Sorteer
Filteren op
Sorteren op
Gelegenheid
Kleur
Maat
Design
Boord
Borstzak
Materiaal
Prijs
€ 39 - € 45
7 artikelen

R2 overhemden korte mouw kopen - online of in een van onze winkels

Stelt u zich toch eens voor dat u uw stijlvolle outfit kunt afmaken met een van die leuke R2 overhemden korte mouwen? Hemden van dit nog relatief jong ervaren merk zijn ervoor gemaakt om een kleurrijk statement te maken. Een prettige mengeling van retroachtige dessins, de laatste stijlvolle trends en een aansprekende kleurgebruik kenmerken het hemd van dit Nederlandse label. Perfect geschikt voor een informele aangelegenheid waarbij uw verschijning best iets opvallends mag hebben. Wij nodigen u uit om uw favoriete R2 overhemd korte mouw te ontdekken.  

Onze overhemden R2 Amsterdam korte mouw

Heeft u een zakelijke gelegenheid met een informeel karakter of een feestje waarbij het net iets gekleder mag? Dan zijn de R2 overhemden korte mouw bij uitstek geschikt. De leuke shirts van dit sinds 2007 bestaande kledingmerk uit Nederland zijn zo populair dat ze een gewild kledingitem zijn. Het stijlvolle label van oprichters Roel Hamilton en Willem Bakker combineert de laatste trends, speelse prints en opvallend kleurgebruik met een aansprekende retro-uitstraling en traditioneel afgemaakt vakwerk. R2 overhemden korte mouw bestellen? Dat is genieten van origineel trendy vakmanschap!

Even voorstellen… R2 overhemd korte mouw

Het R2 Amsterdam overhemd korte mouwen is er in vele gedaantes waardoor u een ruime keuze heeft. De kwalitatieve shirts worden sinds 2007 door het Nederlandse label als onderdeel van Westbrook Fashion gemaakt. We zien allerlei hippe, originele dessins in prachtige trendkleuren zoals oranje en roze, maar ook de wat meer subtiele ruitjes, strepen en effens in bescheiden kleuren als blauw voorbijkomen. Gaat u voor tropisch of liever iets met bloemen of blijft u meer bescheiden met een lichtblauw ruitje? Uw favoriete R2 overhemden korte mouw online bestellen, kan 24/7 betrouwbaar in onze webshop.

Uw R2 overhemden korte mouw bestellen?

Ook een krachtig stijlstatement maken met een origineel en perfect zittend hemd? Bestel dan uw R2 overhemd korte mouwen online of in een van onze winkels. In onze webshop bestelt u dag en nacht betrouwbaar op het moment en de plek waarop het u uitkomt. Uw order bezorgen we binnen 1-2 werkdagen bij u gratis thuis. Eventueel retourneren binnen 30 dagen is ook kosteloos voor u. Wilt u een persoonlijk advies bij het uitzoeken van uw R2 Amsterdam shirts korte mouw? Onze winkelmedewerkers staan met hun expertise voor u klaar. Onze klantenservice kan u vertellen waar uw maat en keuze op voorraad is.