Skip to content
Olymp

Olymp Luxor shirt blauw structuur Modern Fit

€ 79,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 1 andere kleuren
    • Wit Olymp overhemd Luxor Modern Fit
    Over dit product

    Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van het Olymp Luxor Modern Fit shirt in blauwe structuur. Dit effen blauwe shirt met normale pasvorm is gemaakt van 100% katoen en biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl. De semi-wide spread boord en de enkele manchetten voegen een vleugje verfijning toe aan uw zakelijke garderobe. Het shirt heeft een lange mouw en is voorzien van een handige borstzak. Als een van de meest gedistingeerde strijkvrije overhemden in onze collectie is dit Olymp Luxor shirt de perfecte keuze voor de moderne zakenman. Bestel nu en ervaar zelf de luxe en het gemak van dit hoogwaardige overhemd.

    Olymp biedt casual overhemden met een grote hoeveelheid aan modellen. Zo is er voor iedere gelegenheid een passende outfit. Op ieder overhemd is een kleine O geborduurd, vaak op de linkerborstzak. Dit staat voor de merknaam 'Olymp'. Olymp staat voor succesvol en alle mannen die overhemden dragen van dit merk stralen dit ook uit.

    Dit  overhemd van Olymp is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00062826
    Naam
    Olymp Luxor shirt blauw structuur Modern Fit
    Lijn
    Luxor Modern Fit
    Lijn
    Olymp Luxor Modern Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    blauw
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Boord
    semi-wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    040064-18