Skip to content
New Zealand

New Zealand lichtblauw bloementjes overhemd linnen

€ 89,95 € 71,96
Selecteer uw maat
    Over dit product

    Ervaar de voortreffelijke kwaliteit van dit lichtblauwe bloementjes overhemd van New Zealand. Met zijn normale fit en wide spread boord straalt dit overhemd een casual elegantie uit. Het unieke geprinte ontwerp op een mix van 55% linnen en 45% katoen zorgt voor een frisse en comfortabele look. Dit overhemd met lange mouw en een borstzak is de perfecte keuze voor wie houdt van een nonchalante maar stijlvolle uitstraling. Voeg dit New Zealand overhemd toe aan je garderobe en ervaar het verschil in kwaliteit en comfort.

    New Zealand is een merk gebasseerd op de pure natuurlandschappen van Nieuw-Zeeland. Dit komt terug in alle aspecten van de casual overhemden van dit merk. Alle details zijn bewust geplaatst. De focus ligt vooral op de praktische, comfortabele en stoere casual look. Daarnaast staan, zeker bij de overhemden, stijl en klasse hoog in het vaandel.

    Dit voortreffelijke linnen overhemd van New Zealand is sterk, duurzaam en lekker zomers. Bekijk hier al onze linnen overhemden voor heren

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00140318
    Naam
    New Zealand lichtblauw bloementjes overhemd linnen
    Lijn
    New Zealand
    Kleur
    lichtblauw
    Design
    geprint
    Materiaal
    linnen
    Samenstelling
    55% linnen, 45% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Seizoen
    zomer
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    23BN515-1670