Skip to content
Eton

Eton Classic Fit overhemd wit

€ 159,00
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 3 andere kleuren
    • Wit overhemd Eton dubbele manchet Classic Fit
    • Overhemd Eton Classic Fit lichtblauw
    • Zwart overhemd Eton Classic Fit
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en de superieure kwaliteit van het Eton Classic Fit overhemd in het wit. Dit overhemd is gemaakt van het fijnste katoen en is ontworpen met een wijde fit voor een ontspannen en comfortabele stijl. De wide spread boord geeft het overhemd een zakelijke uitstraling terwijl de enkele manchet en de borstzak praktische details toevoegen. Met zijn effen design en lange mouwen is dit overhemd een voorbeeldige keuze voor elke formele gelegenheid. Bovendien is dit overhemd strijkvrij waardoor het onderhoud minimaal is. Verrijk uw garderobe met dit Eton Classic Fit overhemd en geniet van een onberispelijke stijl en gemak. Koop nu en ervaar het verschil.

    De overhemden van Eton zijn met heel veel zorg en oog voor detail ontworpen. Iedere man is verschillend en daarom heeft Eton overhemden in meerdere pasvormen. Ook zijn er meerdere lijnen, waardoor iedere man snel en duidelijk kan zoeken naar een overhemd die goed aansluit op het lijf. Een overhemd aanschaffen kan soms lastig zijn. Door overhemden voor ieder lichaamstype aan te bieden maakt het duidelijk waarvoor je moet gaan.

    Bekijk hier al onze witte overhemden voor heren

    Dit  overhemd van Eton is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    088802010
    Naam
    Eton Classic Fit overhemd wit
    Merk
    Lijn
    Eton Classic Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    wit
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    wijde fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    een borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    3000-79011-00