Skip to content
Eterna

Eterna overhemd Modern Fit navy

€ 89,99
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 2 andere kleuren
    • Overhemd Eterna Modern Fit wit
    • Overhemd Eterna zwart Modern Fit
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en de hoogwaardige kwaliteit van het Eterna Modern Fit overhemd in de kleur navy. Dit donkerblauwe overhemd met een normale fit is een onmisbaar item in de garderobe van iedere stijlvolle man. De wide spread boord en effen design geven het overhemd een moderne en zakelijke uitstraling. Gemaakt van 100% katoen biedt dit overhemd een ademend en duurzaam draagcomfort. De lange mouwen en enkele manchetten maken het overhemd perfect voor elke zakelijke of formele gelegenheid. Bovendien is het overhemd strijkvrij wat zorgt voor een gemakkelijke verzorging. Voeg dit Eterna overhemd toe aan uw collectie voor een verfijnde en professionele look.

    Als er een merk is dat voldoet aan alle eisen rondom kwaliteit is dat Eterna. Het katoen dat zij gebruiken voor de overhemden is van uitmuntende kwaliteit. Het merk Eterna creëert overhemden die het tegenovergestelde zijn van "fast fashion". De casual overhemden zijn tijdloos, modern en duurzaam. Door de verschillen zal er voor iedereen een overhemd zijn dat voldoet aan zijn persoonlijke voorkeuren.

    Dit  overhemd van Eterna is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00129619
    Naam
    Eterna overhemd Modern Fit navy
    Lijn
    Modern Fit
    Lijn
    Eterna Modern Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    donkerblauw
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    2159 JS82-19