Skip to content
Eterna

Overhemd Eterna Modern Fit wit

€ 89,95
Selecteer uw maat
    Beschikbaar in nog 2 andere kleuren
    • Overhemd Eterna zwart Modern Fit
    • Eterna overhemd Modern Fit navy
    Over dit product

    Ervaar het ultieme comfort en de onberispelijke stijl van het Eterna Modern Fit wit overhemd. Dit overhemd met normale pasvorm is vakkundig ontworpen voor een flatterende en comfortabele pasvorm die perfect is voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Het katoenen materiaal is zacht tegen de huid en biedt ademend vermogen om u de hele dag fris te houden. De wide spread boord en de effen witte kleur voegen een vleugje elegantie toe aan uw outfit. Met lange mouwen en een enkele manchet is dit overhemd een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe. Kies voor Eterna Modern Fit voor een stijlvolle en strijkvrije look. Voeg dit item vandaag nog toe aan uw winkelmandje!

    Als er een merk is dat voldoet aan alle eisen rondom kwaliteit is dat Eterna. Het katoen dat zij gebruiken voor de overhemden is van uitmuntende kwaliteit. Het merk Eterna creëert overhemden die het tegenovergestelde zijn van "fast fashion". De casual overhemden zijn tijdloos, modern en duurzaam. Door de verschillen zal er voor iedereen een overhemd zijn dat voldoet aan zijn persoonlijke voorkeuren.

    Bekijk hier al onze witte overhemden voor heren

    Dit  overhemd van Eterna is strijkvrij. Het overhemd hoeft niet gestreken te worden wanneer het overhemd direct na het wassen op een hanger gehangen wordt. Het overhemd herstelt zichzelf verder tijdens het dragen door lichaamswarmte. Dat is het kenmerk van strijkvrije overhemden!

    Alle kenmerken
    Artikelnr.
    00128146
    Naam
    Overhemd Eterna Modern Fit wit
    Lijn
    Modern Fit
    Lijn
    Eterna Modern Fit
    Marketing label
    Strijkvrij
    Kleur
    wit
    Design
    effen
    Materiaal
    katoen
    Samenstelling
    100% katoen
    Pasvorm
    normale fit
    Boord
    wide spread boord
    Borstzak
    geen borstzak
    Manchet
    enkele manchet
    Eigenschappen
    strijkvrij
    Mouwlengte
    lange mouw
    Leveranciers nr.
    2159 JS82-00