Skip to content
Over dit product

Ervaar het ultieme comfort en stijl met de Eden Valley polo in blauw met een regular fit. Deze polo is ontworpen met een wijde fit en drie knopen voor een klassieke maar moderne uitstraling. Gemaakt van 96% katoen en 4% elastaan garandeert dit shirt een zachte ademende en flexibele pasvorm voor dagelijks gebruik. Het geprinte design voegt een aantrekkelijke touch toe terwijl de korte mouwen het perfect maken voor de zomer. Verrijk je garderobe met deze veelzijdige Eden Valley polo - een must-have voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Klaar om te kopen?

Deze aantrekkelijke polo van Eden Valley in de kleur blauw heeft een geprint dessin en heeft . De pasvorm van de polo is een wijde fit en de stof is gemaakt van katoen.

De smaakvolle poloshirts van Eden Valley toveren vrijwel direct een lach op het gezicht van de drager. De vrolijke ontwerpen zijn zowel artistiek als elegant en ademen hierdoor een zelfstandige identiteit uit. Naast grote maten polo's bevat de Eden Valley collectie ook lengtematen polo's.

Dit aantrekkelijke katoenen poloshirt van Eden Valley is koel, luchtig en makkelijk in onderhoud. Bekijk hier al onze katoenen poloshirts voor heren

Alle kenmerken
Artikelnr.
00147924
Naam
Eden Valley polo blauw printje
Lijn
Eden Valley Regular Fit
Kleur
blauw
Design
geprint
Materiaal
katoen
Samenstelling
96% katoen en 4% elastaan
Pasvorm
wijde fit
Seizoen
zomer
Sluiting
3 knoops
Eigenschappen
pique
Mouwlengte
korte mouw
Leveranciers nr.
215994-010